Latviešu NHL spēlētāji sāk pievienoties izlasei, Pasečņikam pēdējā mačā 10 punkti – aizvadītās dienas aktualitātes

Latvijas hokeja izlasei, kas gatavojas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram, pievienojies Zemgus Girgensons, savukārt trešdien sāks trenēties arī Teodors Bļugers un Rūdolfs Balcers, ziņo hokeja federācija. Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs norisināsies no 26. līdz 29. augustam.

Anžejs Pasečņiks noslēdza dalību NBA Vasaras līgā ar 10 punktiem, četrām atlēkušajām bumbām, četrām kļūdām un sešām piezīmēm. Laukumā Pasečņiks pavadīja 19 minūtes.

Sinsinati WTA 1000 dubultspēļu turnīrā Aļona Ostapenko kopā ar šveicieti Džilu Taihmani zaudēja Japānas duetam Šuko Aojamai un Enai Šibaharai ar 3:6, 3:6.

NBA paziņojusi regulārās sezonas pirmo spēļu kalendāru un Ziemassvētku dueļus. Dalasas “Mavericks” un Kristaps Porziņģis Ziemassvētkos jeb 26. decembrī spēkosies ar Jūtas “Jazz”.

Vācijas Superkausu otrdien izcīnīja Minhenes “Bayern”, kas finālā pieveica Dortmundes “Borussia” ar 3:1. Lieliski spēlēja Roberts Levandovskis, kurš guva divus vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli.

Guntis Sīpoliņš jaunajā sezonā spēlēs BK “Ventspils” komandā. Pagājušajā sezonā, pārstāvot BK “Liepāja”, Sīpoliņam vidēji 11,8 punkti un 6,8 bumbas zem groziem.

sportapils