Ostapenko pirmo reizi Sinsinati spēlēs 3. kārtā, Cirkunovs pāriet uz citu svara kategoriju – aizvadītās dienas aktualitātes

Aļona Ostapenko iekļuvusi Sinsinati turnīra trešajā kārtā, kas noticis pirmo reizi. Latviete trešdienas vakarā spēlēja pret amerikānieti Dženiferu Breidiju, kura savainojuma dēļ izstājās brīdī, kad rezultāts bija viņai par labu jeb 7:6(2), 4:5. Nākamais mačs Ostapenko būs pret Andželiku Kerberi.

Latviešu MMA cīkstonis Miša Cirkunovs (15-6) naktī uz 3. oktobri pēc Latvijas laika aizvadīs cīņu vidējā svarā, tiekoties ar Kšištofu Jotko (22-5). Iepriekšējās desmit cīņas Cirkunovam bija pussmagajā svarā, tiekot pie sešām uzvarām un četriem zaudējumiem.

“Riga” FC kārtējo reizi papildinājusi sastāvu, piesaistot Krievijas centra uzbrucēju Staņislavu Krapuhinu. Pagājušajā sezonā Krapuhins debitēja Sanktpēterburgas “Zenit” galvenajā komandā, turklāt janvārī pārbaudes spēlē viņš guva vārtus tieši pret “Riga” FC.

Trešdien notika Latvijas basketbola kausa izcīņas izloze, kurā noskaidrojās, ka pirmajā kārtā tiksies “Rīgas Stradiņu Universitāte” un BK “Madona”, BS “Tukums/TSS” un BK “Saldus”. Trešajā kārtā pievienosies LBL komandas, savukārt “VEF Rīga” sāks no priekšpēdējās turnīra kārtas jeb pusfināla.

Ernests Gulbis piedalījās “Lotto Elite Pro Tennis Challenge”, kas nav ATP ieskaitē, un zaudēja tā finālā, atzīstot Mukundas Sasikumaras pārākumu ar 3:4(3), 0:4.

Latvijas hokeja izlase uzzinājusi 2022. gada pasaules čempionāta hokejā kalendāru. Pirmajā dienā jeb 13. maijā latviešiem mačs pret ASV, savukārt jau nākamajā dienā pretī stāsies Somija. Sekos dienas atpūta un spēle pret Norvēģiju (16.05), savukārt nākamā spēle paredzēta tikai 19. maijā pret Čehiju. Nākamajā dienā spēle pret Baltkrieviju, pēc divām dienām pretī stāsies Lielbritānija, bet grupu turnīra noslēgumā 24. maijā spēle ar Zviedriju.

sportapils