“Juventus” trešais spēļu krekls – ar vēstures pieskaņu

Itālijas A sērijas čempionāts sāksies šīs nedēļas nogalē, bet viena no valsts spēcīgākajām komandām Turīnas “Juventus” prezentējusi šīs sezonas trešās spēļu formas, kuras nav ierastajās komandas krāsās, taču piedāvā ieskatu vēsturē.

Par pamatu stilam tika ņemts dizains, kas bija 20. gadsimta pēdējā desmitgadē. Tāpat šis krekls apzīmē vienu no “Juventus” zelta periodiem, kad dzeltajās un zilajās krāsās izcīnītas neskaitāmas uzvaras un vairākas trofejas.

Zilā un dzeltenā krāsa ir arī Turīnas toņi, turklāt pirmo reizi “Adidas” logo redzams divkrāsains. Krekls garantē absolūtu komfortu un retro pieskaņu, kas apvienojumā ar “Juventus” DNA padara to par unikālu pieredzi.

Tāpat kā mājas un izbraukuma krekli, šis veidots no “Primegreen” materiāla – pārstrādātā materiāla galvenā funkcijas ir ilgtspējība. Tāpat iebūvēta “Adidas” aukstuma saglabāšanās funkcija, kas regulē temperatūru, lai noturētu ķermeni sausu un vēsu spēles gaitā, lai futbolisti varētu demonstrēt maksimāli labāko sniegumu. Līdzjutējiem, kuri iegādāsies replikas kreklus, būs arī iebūvēta vēsuma funkcija.

Līdzjutēju reakcija sociālajos tīklos ir neviennozīmīga, jo viedokļi ir dažādi. Daudzi, kas pieraduši pie ierastajām “Juventus” krāsām, apgalvo, ka šādā kreklā laukumā nevar doties. Kosovas futbola faniem pirmā asociācija bija saistībā ar vietējo jogurta dzērienu, kura iepakojuma krāsas ir praktiski tādas pašas kā “Juventus”.

sportapils