“Riga” FC izgāžas un neiekļūst Konferences līgas grupu turnīrā, hokeja izlase sāk ar 6:0 – aizvadītās dienas aktualitātes

“Riga” FC vakar UEFA Konferences līgas izšķirošajā kvalifikācijas spēlē par iekļūšanu grupu turnīrā izbraukumā zaudēja Gibraltāra “Red Imps” ar rezultātu 1:3 papildlaikā, tādējādi divu spēļu summā piekāpjoties ar 2:4 un noslēdzot dalību Eirokausos. Vienīgos vārtus rīdziniekiem 20. minūtē guva Jurijs Vakulko.

Pirmajā Pekinas olimpisko spēļu kvalifikācijas spēlē Latvijas hokeja izlase sagrāva Itāliju ar rezultātu 6:0. Divus vārtus guva Miks Indrašis, savukārt Kasparam Daugaviņam vārti un rezultatīva piespēle. Nākamais mačs latviešiem jau šovakar plkst. 20:00 pret Ungāriju.

Tokijas paralimpiskajās spēlēs latviete Diāna Dadzīte trīs reizes laboja personīgo rekordu diska mešanā un izcīnīja sudraba medaļu, kas kļuvusi Latvijai par pirmo šajā sporta forumā. Dadzīte disku meta 25,02 metrus tālu, bet čempione Feisja Dona uzvarēja ar 26,64 metriem.

Paziņots Latvijas futbola izlases kandidātu saraksts septembrī gaidāmajām trim pasaules kausa kvalifikācijas spēlēm pret Gibraltāru, Norvēģiju un Melnkalni. Kandidātu sarakstā ir visi trīs Polijā spēlējošie latvieši, kā arī Mārtiņš Ķigurs.

Ernestam Gulbim palikusi vairs tikai viena spēle, lai iekļūtu “US Open” pamatturnīrā, jo aizvadītajā naktī viņš pārspēja Filipu Horanski ar 6:4, 7:5. Šodien latvietim paredzēta izšķirošā cīņa, kas būs pret Kventinu Alisu no Francijas.

Latvijas čempione basketbolā “VEF Rīga” parakstījusi līgumu ar amerikāņu uzbrucēju Reišonu Hemondsu, kurš pagājušajā sezonā spēlēja NBA Attīstības līgā, vidēji guva 6,1 punktu un izcīnīja 4,8 atlēkušās bumbas. Tajā pašā laikā VEF krāsas nepārstāvēs Kvinsijs Fords, jo viņš nevēlējās vakcinēties pret COVID-19.

sportapils