Latvija grauj un nonāk uzvaras attālumā no olimpiskajām spēlēm, Ronaldu atgriežas “United” – aizvadītās dienas aktualitātes

Pārliecinoši Pekinas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā turpina spēlēt Latvijas hokeja izlase, kas piektdienas vakarā sabradāja Ungāriju ar 9:0. Rūdolfs Balcers guva trīs vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, savukārt divreiz precīzi bija Rodrigo Ābols, Teodors Bļugers un Ronalds Ķēniņš, kuram vēl četras rezultatīvas piespēles. Izšķirošā cīņa par vietu olimpiskajās spēlēs notiks svētdien plkst. 17:00 pret Franciju, kas arī tikusi pie diviem panākumiem.

Jātnieks Rihards Snikus sagādājis Latvijai otro medaļu Tokijas paralimpiskajās spēlēs, kopā ar zirgu “King Of The Dance” izcīnot sudrabu iejādes individuālajās sacensībās. Tāpat Snikus nopelnīja tiesības piedalīties brīvā stila disciplīnā.

Karsto transfēru sezona futbolā turpinās, jo Mančestras “United” vakar paziņoja oficiāli, ka komandai pievienosies Krištianu Ronaldu, kurš savulaik jau pārstāvēja komandas rindas. Lai gan iepriekš tika runāts par Mančestras “City” kā Ronaldu nākamo darba vietu, beigās klubs izstājās no sarunām.

Ernests Gulbis nespēja kvalificēties “US Open” pamatturnīram, jo kvalifikācijas izšķirošajā spēlē zaudēja Kventinam Alisam ar 4:6, 5:7.

Latvijas futbola Virslīgas spēlē RFS trīs minūšu laikā guva divus vārtus un pārspēja BFC “Daugavpils” ar rezultātu 2:0. Rīdziniekiem precīzi nospēlēja Kevins Frīzenbihlers un Tomašs Šimkovičs.

Latvijas basketbola komanda BK “Ogre” parakstījusi līgumu ar kanādiešu spēlētāju Emanuelu Šepardu, kurš tādējādi kļuvis par trešo leģionāru Ogres rindās. Pagājušajā sezonā, spēlējot Rumānijas čempionātā, Šepardam vidēji 13,4 punkti, 7,1 atlēkusī bumba un 2,1 rezultatīva piespēle.

sportapils