Basketbola izlase uzzina pretiniekus PK kvalifikācijā, latviešu futbolistiem jaunas darbavietas – aizvadītās dienas aktualitātes

Latvijas basketbola izlase otrdien noskaidroja pretinieces pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā. Mūsējie tika ielozēti A grupā kopā ar Serbiju, Beļģiju un Slovākiju. Nākamajā kārtā iekļūs trīs komandas, un pirmās spēles norisināsies jau periodā starp 22. un 30. novembri.

Anastasija Sevastova piedzīvoja zaudējumu jau pirmajā “US Open” kārtas mačā, atzīstot Kateržinas Sinjakovas pārākumu ar 6:7(6), 3:6. Pirmā seta taibreikā Sevastovai bija setbumba, taču to latviete nespēja izmantot.

Roberts Uldriķis pāreju periodā pēdējā dienā kļuvis par Nīderlandes čempionāta komandas “Cambuur” spēlētāju, jo līdzšinējais klubs “Sion” izlēma viņu pārdot. Līgums ar latvieti noslēgts uz divām sezonām, bet ar iespēju pagarināt uz vēl vienu.

Cits Latvijas izlases futbolists Mārcis Ošs karjeru turpinās Šveices pēc spēka otrajā līgā, uz īri no Jūrmalas “Spartaka” pievienojoties “Lausanne Ouchy”. Iepriekš Ošs spēlējis arī divās citās Šveices futbola komandās.

Futbola transfēru pēdējā dienā Krištianu Ronaldu oficiāli kļuva par Mančestras “United” spēlētāju, vairāki “Barcelona” futbolisti piekrita algu samazinājumam, lai klubs varētu pieteikt Serhio Agveru, savukārt Antuāns Grīzmans atgriezīsies Madrides “Atletico” rindās. Madrides “Real” izteica 200 miljonu eiro vērtu piedāvājumu Parīzes “Saint-Germain” par Kilianu Mbapē, taču Francijas klubs tam nepiekrita, līdz ar to Mbapē paliks PSG.

Bijušais basketbolists Jānis Blūms, kurš pirmdien paziņoja par karjeras beigām, turpmāk strādās “VEF Rīga” vadībā, taču precīzs amata nosaukums vēl nav zināms.

sportapils