“Dinamo” izlaiž pārsvaru un zaudē, latvieši rezultatīvi debitē KHL komandās – aizvadītās dienas aktualitātes

Rīgas “Dinamo” KHL sezonas pirmajā spēlē viesos zaudēja Jaroslavļas “Lokomotiv” ar rezultātu 2:3. Pirmajā periodā divu vārtu pārsvaru rīdziniekiem panāca Rudolfs Červenijs un Mārtiņš Karsums, taču “Lokomotiv” nākamajos periodos atspēlējās un izcīnīja uzvaru.

Debijas mačā Podoļskas “Vityaz” rindās rezultatīvs bija Miks Indrašis, kurš guva divus vārtus, savukārt Vladivastokas “Admiral” komandā precīzi nospēlēja Rihards Bukarts. Aizvadot pirmo maču “Sochi” vienībā, rezultatīvu piespēli atdeva Jānis Jaks.

Anastasija Sevastova kopā ar slovēnieti Polonu Hercogu zaudēja “US Open” dubultspēļu pirmās kārtas mačā, ar rezultātu 1:6, 7:5, 5:7 atzīstot rumāniešu Monikas Nikulesku un Elenas Gabrielas Ruses pārākumu.

Tokijas paralimpiskajās spēlēs Latvijas lodes grūdējs Edgars Bergs uzstādīja jaunu Eiropas rekordu, kas tagad ir 14 metri un 70 centimetri, un izcīnīja piekto vietu. Latvijai vairāk startu Tokijā nebūs, un kopumā izcīnītas piecas medaļas – trīs sudrabi un divas bronzas.

FIFA pasaules kausa kvalifikācijas spēlēs Zviedrija savā laukumā pārspēja Spāniju ar 2:1, Itālija cīnījās neizšķirti 1:1 ar Bulgāriju, Lietuva zaudēja Ziemeļīrijai ar 1:4, savukārt Igaunija atzina Beļģijas pārākumu ar 2:5.

sportapils