“Dinamo” 11 vārtu spēlē izcīna pirmo uzvaru, volejbola izlasei atkal sāpīgs zaudējums – aizvadītās dienas aktualitātes

Sezonas pirmo uzvaru izcīnījusi Rīgas “Dinamo”, kas 11 vārtu mačā apspēlēja Pekinas “Kunlun Red Star” ar rezultātu 6:5. Divreiz precīzi rīdziniekiem nospēlēja Rudolfs Červenijs, savukārt vienus vārtus guva Brendons Gormlijs, Patriks Ozols, Emils Puarjē un Nikolajs Jeļisējevs. Jau trešdien “Dinamo” aizvadīs pirmo mājas spēli, kas būs pret Čeļabinskas “Traktor”.

Latvijas volejbola izlase pirmdien aizvadīja trešo spēli Eiropas čempionātā, sacenšoties ar Slovākiju. Otro maču pēc kārtas latvieši pēc trim setiem bija vadībā ar 2-1, taču nespēja to nosargāt un piekāpās piecu setu cīņā. Šodien plkst. 17:00 spēle pret Vāciju.

Rihards Bukarts mačā pret Sanktpēterburgas SKA tika pie rezultatīvas piespēles, un to pašu duelī ar Maskavas “Spartak” paveica Miks Indrašis. Par pirmās nedēļas labāko aizsargu KHL tika atzīts Jānis Jaks, kuram divās spēlēs kopumā gūti vārti un divas rezultatīvas piespēles.

Čehijas hokeja čempionātā spēlēs Mārtiņš Dzierkals, kurš pārstāvēs Plzeņas “Škoda” krāsas. Aizvadītajā sezonā, spēlējot Rīgas “Dinamo”, Dzierkals atzīmējās ar desmit vārtiem un 14 rezultatīvām piespēlēm.

Valteri Botass savu karjeru, sākot ar 2022. gadu, turpinās “Alfa Romeo” komandā. No 2017. gada soms pārstāvēja “Mercedes” un pašlaik sezonas kopvērtējumā ieņem trešo pozīciju.

sportapils