Futbola izlasei punkts Melnkalnē, volejbolisti saglabā cerības par 1/8finālu – aizvadītās dienas aktualitātes

Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlē Latvijas futbola izlase cīnījās 0:0 ar Melnkalnes valstsvienību, tādējādi tiekot pie 5. punkta ciklā. Pašā mača izskaņā Andrejam Cigaņikam bija lieliska iespēja izraut uzvaru, taču bumba pēc rikošeta lidoja garām vārtiem. Oktobrī Latvija aizvadīs spēles pret Nīderlandes un Turcijas izlasēm savā laukumā.

Latvijas volejbola izlase Eiropas čempionāta grupu turnīra priekšpēdējā mačā zaudēja Vācijas valstsvienībai ar 1-3. Šodien plkst. 20:00 latviešiem pēdējā spēle pret olimpisko čempioni Franciju, taču joprojām saglabājušās iespējas iekļūt astotdaļfinālā.

Harijs Vītoliņš turpinās vadīt Latvijas hokeja izlasi. Jaunais līgums ar speciālistu parakstīts līdz 2023. gada jūnijam, bet ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu gadu. Augusta beigās Vītoliņa vadībā Latvijas izlase kvalificējās Pekinas olimpiskajām spēlēm, kas norisināsies jau februārī.

Latviešu hokejists Elvis Merzļikins intervijā “The Athletic” sacīja, ka noteikti piedalīsies Pekinas olimpiskajās spēlēs. “100%, ka spēlēšu. Ja varētu spēlēt jau tagad, tad to darītu jau tagad.”

Pārbaudes turnīrā Viļņā Latvijas čempione basketbolā “VEF Rīga” atspēlējās no -17 un ar rezultātu 71:68 pieveica Beļģijas komandu “Oostende”. Citā mačā BK “Ogre” atzina lietuviešu “Prienai” pārākumu ar rezultātu 72:80.

Zaudējumu “Challenger” turnīra pirmajā kārtā piedzīvojis Ernests Gulbis, kurš piekāpās Indijas tenisistam Ramkumaram Ramanatanam ar 3:6, 6:0, 2:6.

sportapils