VEF triumfē turnīrā Lietuvā, volejbola izlase iekļūst astotdaļfinālā – aizvadītās dienas aktualitātes

“VEF Rīga” triumfējusi Lietuvā notiekošajā “Viking Lotto Cup 2021” turnīrā, finālmačā atspēlējot 15 punktu deficītu un pārspējot Viļņas “Rytas” ar 88:87. Rezultatīvākais rīdziniekiem ar 20 punktiem bija Džeilens Railijs. Pa dienu komanda pavēstīja, ka Jānis Blūms kļuvis par VEF padomes priekšsēdētāju.

Ceturtdien noskaidrojās, ka Latvijas volejbola izlase iekļuvusi Eiropas čempionāta astotdaļfinālā, kas bija iespējams tāpēc, ka Francija pieveica Igauniju. Svētdien Čehijā latvieši aizvadīs spēli pret B grupas uzvarētāju Itāliju.

Latvijas pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs saņēmuši īpašu uzaicinājumu uz pasaules tūres finālu, kas oktobrī norisināsies Itālijā.

Latvijas hokeja čempionātā “Olimp/Venta 2002” izrēķinājās ar “Prizmu”, sagraujot pretiniekus ar rezultātu 9:1. Divus vārtus čempiones rindās guva Aleksejs Širokovs un Sandis Mežaraups.

Par karjeras beigām paziņojis florbolists Atis Blinds, kurš ir visu laiku rezultatīvākais Latvijas izlases spēlētājs ar 45 gūtiem vārtiem un 61 rezultatīvu piespēli. Latvijas čempionātā Blinds triumfējis astoņas reizes.

sportapils