Nav Mesi, nav ballītes jeb “Barcelona” nespēj izpārdot nepilno “Camp Nou”

Šonedēļ sāksies jaunā UEFA Čempionu līgas sezona, un “Barcelona” pirmajā mačā savā laukumā uzņems Minhenes “Bayern”. Barselona šobrīd cīnās ne tikai ar finansiālajām problēmām, bet arī ar skatītāju piesaisti, jo nespēj izpārdot biļetes uz maču.

COVID-19 ierobežojumu dēļ “Camp Nou” atļauts būt 40 tūkstošiem skatītāju, lai gan kopējā stadiona ietilpība ir nepilni 100 tūkstoši. “Mail Online” nedēļas nogalē vēstīja, ka pāri bija palikušas mazliet vairāk kā astoņi tūkstoši sēdvietu.

“Barcelona” cerēja, ka pieprasījums būs lielāks, turklāt bija izstrādāta pat loterijas sistēma, ar kuras palīdzību noteiktu, kuri fani tiktu uz maču. Pašlaik biļetes var iegādāties jebkurš interesents, un to cena ir robežās no 109 līdz 199 eiro.

Šī būs Barselonas pirmā spēle uz Eiropas skatuves bez talismana Lionela Mesi, kurš vasarā finansiālo problēmu dēļ nevarēja palikt komandā un pievienojās Parīzes “Saint-Germain”. Tāpat “Barcelona” šī būs pirmā tikšanās ar “Bayern” kopš pagājušajā gadā piedzīvotā zaudējuma ar 2:8.

Jau pavisam nesen “Barcelona” nespēja piepulcināt lielu skatītāju pūli, jo augustā uz spēli pret “Getafe” ieradās tikai 19 tūkstoši līdzjutēju. Aizvadītajā nedēļas nogalē Barselona neaizvadīja spēli “La Liga”, jo ne visi spēlētāji, kas valstsvienību rindās piedalījās pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā, varēja laicīgi ierasties Spānijā pasaulē noteikto ierobežojumu dēļ.

Pirmajās trīs Spānijas čempionāta spēlēs “Barcelona” tikusi pie divām uzvarām un viena neizšķirta.

sportapils