“Dinamo” tiek pie 195 tūkstošiem, Ostapenko saglabā 30. vietu – aizvadītās dienas aktualitātes

Kontinentālā hokeja līga paziņojusi, ka sadalījusi nepilnus sešus miljonus eiro, kas iegūti par televīzijas un komerciālo tiesību pārdošanu. Rīgas “Dinamo” tikusi pie 195 tūkstošiem, kas ir 13. lielākā summa līgā, savukārt čempione Omskas “Avangard” saņēmusi 737 tūkstošus.

Aļona Ostapenko jaunākajā WTA rangā joprojām atrodas 30. vietā, savukārt Anastasija Sevastova piedzīvojusi divu vietu kritienu, noslīdot uz 67. pozīciju. Par 48 vietām uzkāpusi Daniela Vismane, tādējādi pirmo reizi viņa kļuvusi par Latvijas 3. raketi (312. vieta), apsteidzot Diānu Marcinkeviču, kura pēc 41 vietas krituma tagad ir 355. labākā pasaulē.

Latvijas hokeja izlases pārstāvis Rihards Bukarts guvis savainojumu un nevarēs spēlēt vairākas nedēļas, vēsta Sportacentrs.com. Jauno KHL sezonu Bukarts uzsāka lieliski, jo piecās spēlēs tika pie pieciem (3+2) rezultativitātes punktiem.

Anglijas Premjerlīgas vienīgajā pirmdienas cīņā “Everton” sešu minūšu laikā guva trīs vārtus, tādējādi atspēlējoties un ar rezultātu 3:1 pārspējot “Burnley”.

Spānijas futbola čempionāta ceturtā kārta noslēdzās ar “Elche” 1:0 uzvaru pār “Getafe”, kā arī “Real Betis” panākumu pret “Granada” ar 2:1.

sportapils