“Inter” ar trešo spēļu kreklu atbalsta vienlīdzību

Jau šovakar pagājušās sezonas Itālijas A sērijas spēcīgākā komanda Milānas “Inter” aizvadīs pirmo spēli UEFA Čempionu līgā, bet vakar klubs prezentēja trešo spēļu kreklu, kas atspoguļo “Inter” vērtības – iekļaušanu sabiedrībā un vienlīdzību.

Melnais spēļu krekls sevī ietver četras gaišas krāsas, kas attēlotas četrās diagonālās līnijās, atspoguļojot dažādības pieņemšanu un visu veidu diskriminācijas izskaušanu.

Tāpat krāsu apvienība atveidota komandas publicētajā video, kas parāda, kā pazūd atšķirības starp faniem, kad tos apvieno “Inter” ticība. Kampaņas sauklis ir “pasaules brāļi un māsas”.

“Mēs bieži esam tālu gan kultūras, gan paaudžu ziņā vai arī tāpēc, ka starp mums ir robeža,” rakstīts komandas “Twitter” kontā. “Bet nav distances, ko mēs, “Nerazzurri”, nevaram pārkāpt, jo esam pasaules brāļi un māsas. Esam lepni prezentēt 2021. – 2022. gada sezonas trešo spēļu formu.”

Gan spēlētāju krekli, gan tie, kurus iegādāsies līdzjutēji, sastāv no vismaz 95% pārstrādātām plastmasas pudelēm: revolucionāri krekli, kas apvieno augstu veiktspēju ar ražošanas filozofiju, kuras mērķis ir samazināt ietekmi uz vidi.

Jaunajā Itālijas A sērijas sezonā aizvadītas trīs spēles, un čempione “Inter” tikusi pie divām uzvarām, kā arī iepriekšējā nedēļas nogalē cīnījās neizšķirti ar “Sampdoria”.

sportapils