Ostapenko titula aizstāvēšanu sāk ar uzvaru, “Dinamo” beidzot panākums mājās – aizvadītās dienas aktualitātes

Ar uzvaru Luksemburgas WTA 250 turnīru sākusi Aļona Ostapenko, kura stundas laikā pārspēja vācieti Juli Nīmaijeri ar 6:2, 6:2. Jāatgādina, ka Ostapenko pirms diviem gadiem triumfēja šajā pašā turnīrā.

Rīgas “Dinamo” izcīnījusi otro uzvaru sezonā – vakar savā laukumā pārspēta Ņižņijnovgorodas “Torpedo” ar 2:1. Vārtus Rīgas komandai guva Emils Puarjē un Jere Karjalainens, bet jau rīt gaida duelis ar Nursultanas “Barys”.

Līdzšinējais Latvijas volejbola izlases galvenais treneris Avo Kēls “Latvijas Radio” sacījis, ka neturpinās darbu pie valstsvienības stūres. “Es domāju, ka svaigi vēji komandā ienesīs jaunu enerģiju,” atzina speciālists, kurš par izlases galveno treneri kļuva 2017. gadā.

Latvijas futbola federācija (LFF) noslēgusi vienošanos SIA “Juminiks Ltd” par jumta būvniecību “Daugavas” stadionā. Paredzams, ka darbi sāksies ne ātrāk kā novembrī, bet to izpildes termiņš ir deviņi mēneši.

Vakar sākās jaunā UEFA Čempionu līgas sezona. “Young Boys” atspēlējās un kompensācijas laika pašās beigās, pateicoties pretinieku kļūdai, izrāva 2:1 uzvaru pār Mančestras “United”, Minhenes “Bayern”, Robertam Levandovskim gūstot divus vārtus, pārliecinoši pieveica “Barcelona” (3:0), “Sevilla” un “Red Bull” duelī bija četras pendeles, tiesa, uzvarētājs netika noskaidrots (1:1), bet čempionei “Chelsea” grūta uzvara pār “Zenit” ar 1:0.

Ronalds Ķēniņš Šveices hokeja čempionāta spēlē guva vārtus, savukārt ar rezultatīvu piespēli izcēlās Sandis Smons. Pie rezultativitātes punkta tika arī Kristofers Bindulis, kuram precīza piespēle Čehijā.

Ernests Gulbis palīdzēs Latvijas vīriešu tenisa izlasei šajā nedēļā gaidāmajā Deivisa kausa Pasaules otrās grupas spēlē pret Turciju.

Latviešu basketbolists Anžejs Pasečņiks raidījumā “Sporta Studija” pastāstīja, ka jaunajā sezonā, visticamākais, nespēlēs NBA, bet gan Eiropā. Gadījumā, ja Pasečņiks nespēlēs Eirolīgas komandā, viņš būs gatavs palīdzēt Latvijas valstsvienībai.

sportapils