Mesi iespaidīgā līguma detaļas – vairāk nekā 100 miljoni eiro trīs gados

Šķiet, ka futbola līdzjutēji visā pasaulē jau ir apraduši ar domu, ka Lionels Mesi pārstāv Parīzes “Saint-Germain” nevis “Barcelona”. Franču medijs “L’Equipe” publiskojis informāciju par argentīnieša līguma detaļām – jāteic, ka futbolista bankas konts papildināsies visai iespaidīgi.

Tiek ziņots, ka Mesi nopelnīs tikpat, ja ne pat vairāk, kā Neimārs un Kilians Mbapē. Trīs gadu laikā algā vien argentīnietis saņems 110 miljonus eiro, no kuriem 30 miljoni būs par šo sezonu, bet nākamo divu sezonu laikā pa 40 katrā.

Iepriekš Mesi bija gatavs “Barcelona” rindās samazināt algu par 50%, kas tādā gadījumā būtu 30 miljoni sezonā, taču tik un tā komanda neiekļautos “financial fair play” noteikumos, kā rezultātā viņam nācās pamest Barselonu.

Par pāreju uz Parīzes komandu Mesi nesaņēma nekādu bonusu, taču tiek uzskatīts, ka katru sezonu viņš iegūs lojalitātes bonusu 15 miljonu apmērā. Tāpat argentīnietis ir sasaistīts ar kriptovalūtas uzņēmumu, kas dos papildu 30 miljonus trīs gadu laikā.

Sadarbība ar kriptovalūtas uzņēmumu “Saint-Germain” ir pati ienesīgākā, ja neskaita sadarbības ar uzņēmumiem, kuru logotipi redzami uz spēļu un treniņu krekliem.

Parīzes rindās Mesi paspējis aizvadīt trīs mačus – divus Francijas čempionātā un vienu Čempionu līgā. Pavadot laukumā kopumā 190 minūtes, argentīnietis vēl ar precīzu vārtu guvumu nav paspējis izcelties.

sportapils