“Puma” atvainojas “Borussia” līdzjutējiem par kreklu dizainu

Prezentējot jaunos spēļu kreklus, vienmēr būs gan pozitīvas, gan negatīvas emocijas no līdzjutējiem, taču reti ir gadījumi, kad pie negatīvā scenārija ražotāji atvainojas par paveikto. Tādā situācijā nonāca “Puma”, jo Dortmundes “Borussia” fani nebija apmierināti ar jaunajiem krekliem.

Pagājušās nedēļas trešdienā “Borussia” aizvadīja Čempionu līgas spēli pret “Besiktas”, izcīnot uzvaru ar 2:1. Laukumā Vācijas komanda devās jaunajās “Puma” formās, taču fanu reakcija nebija tā labākā. Ņemot vērā, ka komandas emblēma praktiski nav redzama, bet saīsinājums ir iespiests starp divām melnām līnijām, fani izteica savu nepatiku.

Situācija bija tik slikta, ka “Puma” izpilddirektors Bjorns Guldens publiski atvainojās. “Mēs nožēlojam fanu dusmas un vēlamies viņiem atvainoties. Mēs patiesi esam uzklausījuši ieteikumus un ņemsim tos vērā, veidojot nākotnes kreklus – jau iepriekš esam tā darījuši.”

“Borussia” ir viens no Eiropas lielajiem klubiem, kas šosezon spēlēs “Puma” šķeļošā dizaina kreklā. “Milan”, “Marseille” un “Manchester City” nākamo mēnešu laikā arī spēlēs tāda dizaina kreklos, tomēr līdzjutēju reakcijas pēc kreklu prezentācijām vasarā nebija glaimojošākās.

“Godīgi sakot – vienas no sliktākajām formām, kas redzētas pēdējā laikā,” rakstīja kāds līdzjutējs augustā. “Izdzēst, iemest miskastē un sākt no jauna,” bilda kāds cits. “Nav iespējams, ka viņi vēlas iekasēt 80 eiro par kreklu, kas principā ir pidžamas augša.”

Vācijas Bundeslīgas jauno sezonu “Borussia” uzsākusi visai veiksmīgi – piecās spēlēs četras uzvaras, kas dod 3. vietu turnīra tabulā.

sportapils