LBS uzzina konkurentes par EČ rīkošanu, Indrašim rezultatīva piespēle – aizvadītās dienas aktualitātes

Latvijas basketbola savienība (LBS) pieteikusies rīkot 2025. gada Eiropas čempionātu. FIBA Europe pavēstījusi, ka arī Krievija, Ukraina un Ungārija vēlas rīkot gan grupu turnīru, gan finālturnīru, savukārt Somija un Kipra pieteikušās uz grupu turnīru rīkošanu. Zināms, ka finālturnīrs norisināsies četrās valstīs, bet lēmums par to, kuras tās būs, tiks pieņemts 2022. gada pavasarī.

Pie rezultativitātes punkta KHL spēlē tika Miks Indrašis, kura rezultatīvā piespēle neglāba Podoļskas “Vityaz” no zaudējuma pret Kazaņas “Ak Bars” – 1:2. Šosezon Indrašis astoņās spēlēs ticis pie septiņiem (3+4) rezultativitātes punktiem.

Lietuvas basketbola līgā pirmo spēli aizvadījis Jānis Strēlnieks un Kauņas “Žalgiris”, kas ar rezultātu 86:80 pieveica “CBet”. Strēlnieks, laukumā pavadot nepilnas 20 minūtes, guva deviņus punktus un atdeva četras rezultatīvas piespēles, bet Polijas čempionātā Klāvs Čavars izcēlās ar 22 punktiem un 14 bumbām zem groziem.

Itālijas A sērijas spēlē pirmdienas vakarā “Napoli” sagrāva “Udinese” ar 4:0, tādējādi esot vienīgā komanda turnīrā, kas vēl nav zaudējusi punktus, bet Spānijā “Barcelona” pamatlaika pēdējā minūtē izrāva neizšķirtu pret “Granada” – 1:1.

sportapils