Balotelli svin vārtu guvumu trenera priekšā, kurš viņu apsaukāja

Mario Balotelli zināms kā ekstravagants futbolists, kurš izcēlies gan labā, gan sliktā nozīmē. Otrdienas vakarā viņam izdevās gūt “mazo uzvaru”, svinot vārtu guvumu trenera priekšā, kurš pirms vairākiem gadiem sacīja, ka futbolistam nav smadzeņu.

Pirms desmit gadiem jeb 2011. gadā Balotelli pārstāvēja Mančestras “City” un kopā ar komandu devās uz pirmssezonas tūri ASV. Mačā pret Losandželosas “Galaxy” itālim bija lieliska iespēja gūt otros vārtus, taču, iziedams viens pret vārtsargu, Balotelli izlēma pastilot, izpildot sitienu ar papēdi. Bumba lidoja garām vārtiem, bet Balotelli ātri vien tika nomainīts.

Bijušais Turcijas futbolists Sergens Jalcins tolaik strādāja par ekspertu televīzijā un pēc redzētā Balotelli izgājiena nosauca viņu par cilvēku, kuram nav smadzeņu. Itālis šo izteikumu nebija aizmirsis līdz pat šai dienai.

Vakar Turcijas futbola čempionāta ietvaros notika spēle starp Balotelli pārstāvēto “Adana Demirspor” un “Besiktas”, ko trenē Jalcins. Pēc nospēlētām 52. minūtēm vadībā ar 3:0 atradās “Besiktas”. Astoņas minūtes vēlāk vienus vārtus “Adana” atguva, bet 67. minūtē laukumā devās Balotelli.

Pagāja vien 12 minūtes, un itālis raidīja bumbu vārtos, samazinot starpību līdz minimumam. Uzreiz pēc vārtu guvuma Balotelli skrēja pie pretinieku soliņa un pielika pirkstus pie smadzenēm, tādējādi atgādinot par tā laika “Besiktas” galvenā trenera sacīto.

Balotelli vēl nebija visu izdarījis, jo kompensācijas laika septītajā minūtē viņš atdeva rezultatīvu piespēli komandas biedram, kurš guva trešos vārtus, tādējādi izraujot neizšķirtu – 3:3! Mača gaitā futbolists gan paspēja iesaistīties verbālā vārdu apmaiņā, kas konfliktā nepārauga, bet nebija arī tālu no tā.

Interesanti, ka pagājušajā sezonā “Besiktas” izrādīja interesi par Balotelli, taču viņš beigās pievienojās Itālijas B sērijas komandai “Monza”. Jalcins stāvā sajūsmā par iespējamo papildinājumu nebija. “Kad komandas prezidents man jautāja viedokli, sacīju, ka mums nepieciešams mazāk problemātisks uzbrucējs, taču nevienā brīdī neteicu nē,” komentēja treneris.

“Sacīju, ka viņš ir dārgs spēlētājs ar problēmām gan uz laukuma, gan ārpus. Tāpat teicu, ka neuzņemtos atbildību par viņa izdarībām un ka viņš varētu pievienoties komandai tikai tad, ja komandas vadība uzņemtos vainu brīdī, kad viņš radītu problēmas.”

sportapils