Ostapenko pārvar 1. kārtu Ostravā bez lielām problēmām, RFS tuvojas titulam – aizvadītās dienas aktualitātes

Labs sākums Ostravā padevies Aļonai Ostapenko, kura sacensību pirmajā kārtā visai pārliecinoši tika galā ar “laimīgo zaudētāju” Annu Bļinkovu – 6:4, 6:0. Otrajā kārtā latviete tiksies ar Mariju Sakari no Grieķijas, kura pirmo kārtu izlaida.

Futbola Virslīgā RFS atspēlējās un, pateicoties Elvja Stugļa precīzajam sitienam 87. minūtē, izrāva uzvaru pār FK “Liepāja” ar 2:1, tādējādi aizvien tuvāk pietuvojoties pirmajam čempiones titulam. Dienas sākumā RFS paziņoja, ka līdz 2023. gadam pagarinājusi līgumus ar Vitāliju Jagodinski, Vladislavu Sorokinu un Tomislavu Šāriču.

Rezultativitātes punktus KHL turpina krāt Miks Indrašis, kurš trešdienas vakarā izcēlās ar rezultatīvu piespēli, savukārt viņa pārstāvētā Podoļskas “Vityaz” pārspēja Jaroslavļas “Lokomotiv” ar 3:2, tādējādi pārtraucot septiņu zaudējumu sēriju.

Polijas kausā futbolā vārtus guva Vladislavs Gutkovskis, un tas sekmēja “Rakow” uzvaru pār “Stal” 1/32 finālā ar 4:2. Latviešu futbolists bija precīzs otro maču pēc kārtas.

Hokeja Virslīgā “Mogo/LSPA” pārliecinoši tika galā ar HK “Zemgale/LLU”, sagraujot pretiniekus ar 6:0, savukārt HK “Liepāja” izbraukumā sarūpēja zaudējumu “Olimp/Venta 2002” – 3:1.

Kitija Laksa guva 13 punktus, no kuriem 11 tika gūti otrajā puslaikā, palīdzot “Famila Schio” pārspēt “Bourges Basket” ar 69:57, kas ļāva izcīnīt vienu FIBA Eirolīgas pamatturnīrā.

Lietuvas basketbola līgā produktīvs bija Rihards Kuksiks, kurš guva 15 punktus, izcīnīja desmit atlēkušās bumbas un atdeva rezultatīvu piespēli.

sportapils