“Dinamo” pirms došanās uz Rīgu zaudē papildlaikā, Ostapenko atkal netiek tālāk par 2. kārtu – aizvadītās dienas aktualitātes

Izbraukuma sēriju ar zaudējumu noslēdza Rīgas “Dinamo”, kas Čerepovecā piekāpās vietējai “Severstal” papildlaikā ar rezultātu 1:2. Oskars Cibuļskis 57. minūtē panāca izlīdzinājumu, taču papildlaika beigās mājinieki izrāva uzvaru. Trīs spēlēs rīdzinieki tika pie viena punkta. Nākamā spēle “Dinamo” būs 27. septembrī pret “Sochi”.

Ar zaudējumu Ostravas turnīra 2. kārtā dalību sacensībās noslēdza Aļona Ostapenko, kura nespēja izrādīt nopietnu pretestību Marijai Sakari – 4:6, 2:6. Arī pirms gada latviete zaudēja Ostravas 2. kārtā, bet nākamajā nedēļā viņai paredzēts turnīrs Čikāgā.

Kļuvis zināms, ka Latvijas hokeja izlase Pekinas olimpiskās spēles uzsāks 10. februārī ar spēli pret Zviedriju, nākamajā dienā duelis ar Somiju, bet grupu turnīra pēdējā spēle būs 13. februārī pret Slovākiju.

EHF Čempionu līgā Dainis Krištopāns izdarīja piecus metienus un guva četrus vārtus, un latvieša pārstāvētā Parīzes “Saint-Germain” pārliecinoši tika galā ar Bukarestes “Dinamo” – 41:30.

Savstarpējo pārbaudes spēli vakar aizvadīja divas spēcīgākās Latvijas basketbola komanda – “VEF Rīga” un BK “Ventspils”. Uzvaru ar rezultātu 84:79 izcīnīja ventspilnieki, Kristapam Ķilpam gūstot 18 punktus, vienlaicīgi sagādājot VEF pirmo zaudējumu sagatavošanās posmā.

sportapils