Plaša profila speciālists: 60 gadus vecais valsts viceprezidents ieliek sevi sastāvā un dod pretiniekiem naudu

Ļoti interesanti notikumi risinājušies Dienvidamerikā. Spēli CONCACAF līgā, kas otrpus okeānam ir tas pats, kas Eiropas līga, aizvadīja “Inter Moengotapoe”, kuras rindās laukumā devās 60 gadus vecais īpašnieks Ronijs Brunsvijks, kurš ir Surinamas valsts prezidents un kuru meklē Interpols.

Maču pret “CD Olimpia” viņš uzsāka sākumsastāvā un atradās laukumā līdz pat 54. minūtei, kad viņam piederošā “Inter” atradās iedzinējos ar 0:3. Jāteic gan, ka nebija grūti pamanīt, ka komandas īpašnieks īsti neatbilst standarta futbolistam, taču viņam bija arī kapteiņa apsējs.

Kopumā “Inter” zaudēja ar 0:6. Interesanti notikumi risinājās pēc mača, jo sociālajos tīklos parādījās video, kur “CD Olimpia” futbolisti savā ģērbtuvē saņem naudu no Surinamas viceprezidenta, kā rezultātā CONCACAF uzsākusi izmeklēšanu, lai noskaidrotu visus notikuma apstākļus.

“Mēs esam ļoti satraukti par to, kas redzams sociālajos tīklos izplatītajā video,” oficiālā paziņojumā izteicās līgas pārstāvji.

Šķiet, ka dzīve Brunsvijkam bijusi visai krāšņa. “New York Times” aprakstījusi viceprezidentu kā elites līmeņa izpletņlēcēju, futbolistu, meklēšanā esošu bankas aplaupītāju, partizānu līderi, zelta baronu un tēvu vismaz 50 bērniem. Vēl viens interesants fakts – komandas mājas stadions nosaukts viņa vārdā.

Iepriekš Brunsvijks palīdzējis Surinamai iepazīties ar demokrātisko režīmu, taču pagājušā gadsimta 80. gados viņu centās atrast šī brīža valsts prezidents Čens Santoki, kad viņš vēl strādāja par policistu. Brunsvijks arī esot dāsns cilvēks, dodot naudu nabadzīgajiem.

Nākamajā nedēļā “CD Olimpia” un “Inter” tiksies vēlreiz. Brunsvijks atrodas Interpola meklēšanā, tāpēc viņš nevarēs pamest Surinamu un doties uz Hodurasu.

sportapils