Mesi un citi futbolisti ietekmējot PSG papildinājuma nedošanos laukumā

Starpsezonā Parīzes “Saint-Germain” rindas papildināja Eiropas čempions Džanluidži Donnarumma, tomēr laukumā daudz viņš nav bijis. Tiek ziņots, ka tas noticis vairāku Dienvidamerikas spēlētāju ietekmē, ieskaitot Lionela Mesi.

Pēc pārejas no “AC Milan” uz PSG Donnarumma pamatsastāvā uzsācis tikai divas spēles no 10, vairāk atrodoties Keilora Navasa ēnā. Protams, ka ar esošo situāciju itālis nav apmierināts, un “Corriere della Sera” vēsta, ka vairāki Dienvidamerikas futbolisti labāk vēlas vārtos redzēt Navasu.

Grupā ietilpst Mesi, Anhels Di Marija, Markiņoss un Neimārs. Galvenais treneris Maurisio Početino tiek raksturots kā cilvēks, kurš mēģina atrast balansu, tāpēc uzklausa spēlētāju vēlmes un tikai pēc tam izvēlas 11 vīrus, kas dodas laukumā.

Pēc nedēļas nogales uzvaras pār “Montpellier” Početino stāstīja, ka lēmumu par to, kurš vārtsargs atbildēs par vārtu drošību, viņš pieņem, balstoties uz pretinieku. “Duālisms starp vārtsargiem? Esmu vienmēr teicis un vēlreiz atkārtošu – pirms katra mača izlemju, vai vārtos stāsies Nevass vai Donnarumma.”

Neskatoties uz to, ka itālis tikai pāris mēnešus oficiāli ir “Saint-Germain” spēlētājs, jau parādījušās baumas par vārtsarga atgriešanos dzimtenē. Par 22 gadus veco Eiropas čempionu vārtsargu interesi izrādot Turīnas “Juventus”, kas šo sezonu uzsākusi traģiski un veic sastāva pārbūvi līdz ar Krištianu Ronaldu došanos prom.

Francijas čempionātā PSG aizvadījusi astoņas spēles, visās izcīnot uzvaras, tādējādi arī vienpersoniski atrodoties pirmajā vietā. Vienīgajā UEFA Čempionu līgas mačā parīzieši nospēlēja 1:1 ar “Club Brugge”, bet šovakar spēle pret Mančestras “City”.

sportapils