Dubaijas uzņēmums piedāvā “Barcelona” iespaidīgu finansiālo palīdzību

Daudz un dikti vasaras gaitā tika runāts par Spānijas futbola granda “Barcelona” finansiālajām problēmām. Komanda ievērojami pārsniedza algu griestus, kā rezultātā jauna darbavieta bija jāmeklē Lionelam Mesi, taču izskatās, ka problēmas tuvākajā laikā varētu tikt atrisinātas, jo palīdzīgu roku piedāvā kāds uzņēmums no Dubaijas.

Par iespējamo sadarbību ziņo Spānijas TV kanāls “8TV”. Vārdā neminēta organizācija esot gatava iegādāties visu “Barcelona” parādu, piedāvājot 1,5 miljardus eiro, turklāt nosacījumi klubam esot ļoti draudzīgi. Sākotnējais atmaksas termiņš būtu divi gadi, taču to varētu pagarināt līdz pat 12 gadiem.

Piekrītot piedāvājumam, komanda uzreiz saņemtu visu lielo summu, tādējādi “Barcelona” varētu nostāties uz kājām un būt ekonomiski stabila, kas pēc visiem aizvadītās vasaras notikumiem nešķiet reāli.

Pavisam nesen “Barcelona” esot noraidījusi vairāku miljardu eiro piedāvājumu starp “La Liga” un kapitāla sabiedrību “CVC”. Sadarbības ietvaros uzņēmums piešķirtu 2,7 miljardus eiro, pretī saņemot 10 procentus no ieņēmumiem un daļas vairākos uzņēmumus 10 procentu apmērā, kamēr pārējie 90% nonāktu komandām, taču Barselona un Madrides “Real” neapstiprināja šo.

Jaunā Spānijas futbola sezona “Barcelona” nav iesākusies ļoti veiksmīgi, jo pēc sešām spēlēm komandas kontā ir trīs uzvaras un trīs neizšķirti, tādējādi ar 12 punktiem pašlaik atrodoties 6. vietā. UEFA Čempionu līgas pirmajā spēlē Barselona kapitulēja Minhenes “Bayern”, bet šovakar pretī stāsies “Benfica”.

sportapils