“Dinamo” vēlreiz zaudē “Severstal”, Rīgas derbijā neizšķirts – aizvadītās dienas aktualitātes

Rīgas “Dinamo” divu mājas spēļu sēriju noslēdza ar zaudējumu Čerepovecas “Severstal” – 0:2. Tagad rīdzinieki dosies sezonas tālākajā izbraukumā, un pirmā pieturvieta ir Habarovska, kur 2. oktobra rītā tiks spēlēts pret “Amur”.

Futbola virslīgā uzvarētāja spēlē starp “Riga” FC un RFS netika noskaidrota – 1:1. Vispirms 34. minūtē vadībā RFS izvirzīja Emersons, bet izlīdzinājumu 50. minūtē panāca Felipe Brizola. Turnīra tabulā RFS ar 22 spēlēs izcīnītajiem 54 punktiem atrodas 1. vietā, kam seko “Valmiera” FC ar 51 punktu 23 spēlēs un “Riga” FC ar 45 punktiem 22 spēlēs.

Pirmo reizi vēsturē Latvijā ieradīsies FIFA prezidents. Piektdien un sestdien darba vizītē Latvijā būs Džanni Infantīno, kurš tiksies ar LFF vadības pārstāvjiem, valdības un pašvaldību pārstāvjiem un skatīs futbola infrastruktūru.

UEFA Čempionu līgā Mančestras “United” apspēlēja “Villarreal” ar rezultātu 2:1, un Krištianu Ronaldu kompensācijas laikā izrāva panākumu Mančestrai, turklāt portugālis aizvadīja 178. spēli turnīrā, uzstādot jaunu rekordu. “Barcelona” izbraukumā ar 0:3 zaudēja “Benfica”, bet čempione “Chelsea” ar 0:1 piekāpās “Juventus”.

Piektdien sāksies jaunā Latvijas-Igaunijas basketbola līgas sezona. Kļuvis zināms, ka tiešraidē spēles Latvijas teritorijā piedāvās LTV7 un Sportacentrs.com. Sezonas pirmajā dienā tiksies BK “Ventspils” un Rakveres “Tarvas”, kā arī “VEF Rīga” un “Kalev/Cramo”.

Latvijas hokeja čempionātā “Liepāja” tika pie uzvaras pret “Prizmu” ar rezultātu 5:2, savukārt “Olimp/Venta 2002” vēl rezultatīvākā cīņā apspēlēja “Dinaburgu” – 8:3.

sportapils