Latvijas basketbola komandas jauno sezonu sāk ar uzvarām, FIFA prezidents ieradies Latvijā – aizvadītās dienas aktualitātes

Vakar sākās jaunā Latvijas-Igaunijas basketbola līgas sezona. BK “Ventspils” pārspēja Rakveres “Tarvas” ar rezultātu 89:67, savukārt “VEF Rīga” pazaudēja 21 punkta pārsvaru, taču apspēlēja “Kalev/Cramo” ar 86:84.

FIFA prezidents Džanni Infantīno vakar uzsāka vizīti Latvijā, satiekoties ar Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu un LFF prezidentu Vadimu Ļašenko. Sestdien FIFA prezidents apmeklēs vairākas futbola infrastruktūras vietas, kā arī dosies uz Virslīgas spēli.

Rezultatīvu sniegumu Eirolīgas pirmajā spēlē demonstrējis Jānis Strēlnieks, kurš guva 21 punktu, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, atdeva rezultatīvu piespēli, pārķēra bumbu un izprovocēja piezīmi, taču “Žalgiris” zaudēja ASVEL ar 76:88.

Vārtus Šveices hokeja čempionātā guva Kaspars Daugaviņš, Austrijā ar precīzu metienu vārtos izcēlās Ņikita Jevpalovs, bet divreiz precīzi nospēlēja Andris Džeriņš.

Latvijas futbola izlases pamatvārtsargs Pāvels Šteinborgs otro spēli pēc kārtas Polijas Ekstraklasē neļāva pretiniekiem gūt vārtus, palīdzot savai pārstāvētajai “Zaglebie” izcīnīja uzvaru ar rezultātu 1:0.

Maira Brieža promouters Kalle Zauerlands pavēstījis, ka britu bokseris Džejs Opetaija nozīmēts kā nākamais obligātais pretendents, līdz ar to cīņa pret Lorensu Okoliju varētu arī nebūt tik ātri.

sportapils