“Dinamo” pēdējās minūtēs izrauj uzvaru Vladivostokā, Razma saņem īpašu uzaicinājumu – aizvadītās dienas aktualitātes

Piekto uzvaru šajā sezonā pirmdien izcīnīja Rīgas “Dinamo”, kas izcīnīja minimālu uzvaru pār Vladivostokas “Admiral” ar 2:1. Vispirms rīdziniekus vadībā izvirzīja Lūkašs Radils, otrā perioda beigās “Admiral” izlīdzināja rezultātu, bet divarpus minūtes pirms mača beigām Oskars Cibuļskis vairākumā izrāva panākumu.

Latviešu šautriņu metējs Madars Razma saņēmis uzaicinājumu piedalīties “World Series of Darts” finālā, kas norisināsies Amsterdamā no 29. līdz 31. oktobrim. Septembrī “Nordic Darts Masters” turnīrā Razma pārspēja TOP 10 spēlētāju, bet zaudējumu piedzīvoja ceturtdaļfinālā.

Pie rezultativitātes punkta KHL mačā  tika Miks Indrašis, kurš atdeva rezultatīvu piespēli, bet Podoļskas “Vityaz” pēcspēles metienos piekāpās Habarovskas “Amur” ar 1:2.

VTB līgas spēlē Ojārs Siliņš guva 14 punktus, Mārcis Vītols izcēlās ar septiņiem punktiem, trim atlēkušajām bumbām un trim rezultatīvām piespēlēm, bet “Kalev/Cramo” zaudēja “Avtodor” ar 93:97. Polijas čempionātā Roberts Stumbris guva 11 punktus un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, izceļoties arī ar triecienu grozā no augšas.

sportapils