Futbolists spēles laikā iesper guļošam tiesnesim

Visai šokējoši notikumi risinājušies pēc spēka sestajā spēcīgākajā Brazīlijas futbola čempionātā. Mačs starp “Guarani” un “Sao Paulo” komandām netika pabeigts. Iemesls tam ir viesu komandas spēlētāja Viljamsa Ribeiro iesišana tiesnesim.

“Guarani” otrajā puslaikā atradās vadībā ar 1:0, kad Ribeiro pārkāpa noteikumus un tiesnesis nozīmēja soda sitienu. Futbolists nebija apmierināts ar to, kā rezultātā nogāza tiesnesi un pēc tam no visa spēka iesita ar kāju.

Pretinieku komandas spēlētāji turēja Ribeiro, kamēr citi rādīja, ka nepieciešama mediķu ierašanās. Laukumā devās arī policisti, kuri bija nodrošinājušies ar aizsargiem un stekiem. Drīz vien parādījās ar ātrās palīdzības mašīna, kas aizveda bezsamaņā esošo tiesnesi uz slimnīcu.

Par laimi tiesnesis slimnīcā atguva samaņu, taču uzreiz mājām viņš nevarēja doties, jo bija nepieciešama dakteru apskate. Ribeiro nekavējoties tika aizturēts un nogādāts vietējā policijas iecirknī, un viņam draud nopietnas apsūdzības par miesas bojājumiem.

Drīz vien “Sao Paulo” prezidents nāca klajā ar paziņojumu. “Tajā pašā dienā, kad sarkan-zaļā ģimene sapulcējās, lai svinētu komandas 113. gadadienu, mēs piedzīvojām vienu no skumjākajiem brīžiem kluba vēsturē.”

“Mums ir ļoti žēl un esam apkaunoti. Atvainojamies savainotajam tiesnesim un viņa ģimenei, kā arī atvainojamies visiem cilvēkiem par šodien redzēto nožēlojamo ainu. Runājot par uzbrucēju, tad līgums ar viņu jau ir pārtraukts, turklāt pret viņu tiks veikti visi iespējamie juridiskie pasākumi.”

sportapils