“Barcelona” futbolists neizpratnē par žurnālista uzdoto jautājumu

Par “Barcelona” vasaras piedzīvojumiem jau iepriekš daudz runāts, taču arī jaunā sezona, maigi izsakoties, nav iesākusies veiksmīgi. Intervijā komandas starpsezonas papildinājumam Memfisam Depajam tika uzdots jautājums par pievienošanos “Barcelona”, taču nīderlandietis bija pārsteigts par to.

Vasarā 27 gadus vecais Depajs, kurš iepriekš pārstāvēja Francijas komandu “Lyon”, vienojās par līgumu ar “Barcelona”, lai gan jau gadu atpakaļ bija runas par Nīderlandes futbolista pārcelšanos uz Spāniju. Komandas rindas atstājot Lionelam Mesi un Antuānam Grīzmanam, Depajs ir viena no lielākajām “Barcelona” zvaigznēm.

Spānijas futbola čempionātā “Barcelona” atrodas netipiski zemu jeb devītajā vietā, savukārt UEFA Čempionu līgā klubs piedzīvojis divus zaudējumus ar 0:3. Sezonas sākums nav spožs, tāpēc ESPN žurnālists pajautāja Depajam, vai viņš nenožēlo pievienošanos Barselonai.

“Kā kaut ko tādu var pajautāt?” atbildēja Depajs. “Tā ir “Barcelona”. Manuprāt, jūs nesaprotat, cik liels klubs tas ir un ko pievienošanās šai komandai nozīmē ikvienam futbolistam. Es nekad nenožēlotu šo pāreju.”

“Neskatoties uz rezultātiem, esmu ļoti priecīgs šeit atrasties,” turpina Nīderlandes futbolists. “Komandai tas ir bijis grūts laiks. Es par to nevēlos tik daudz runāt, taču cilvēki izturas tā, ka sezona būtu jau beigusies. Vēl ir jāaizvada tik daudz spēļu. Visas iespējas ir atvērtas. Būdams spēlētājs, tu jūties atbildīgs un uzņemies atbildību. Tev rūp. Ikviens futbolists “Barcelona” komandā uzņemas atbildību, un tas šeit ir normāli.”

Depajs “Barcelona” kreklā aizvadījis deviņas spēles, visos mačos laukumā pavadot 90 minūtes. Spānijas čempionātā futbolists guvis trīs vārtus un atdevis rezultatīvu piespēli.

sportapils