Porziņģis sāk ar produktīvu sniegumu, Merzļikins kaldina uzvaru – aizvadītās dienas aktualitātes

Pirmo pārbaudes spēli pirms gaidāmās NBA sezonas aizvadījis Kristaps Porziņģis un Dalasas “Mavericks”. Latvietis izcēlās ar septiņiem punktiem, četrām atlēkušajām bumbām, trim rezultatīvām piespēlēm, diviem bloķētiem metieniem un divām kļūdām.

Elvis Merzļikins NHL pārbaudes spēlē atvairīja 20 metienus no 22, palīdzot Kolumbusas “Blue Jackets” ar 4:2 pieveikt Detroitas “Red Wings”.

Priekšpēdējā izbraukuma mačā zaudējumu piedzīvojusi Rīgas “Dinamo”. Vispirms rīdzinieki izvirzījās vadībā, bet nākamos trīs vārtus guva Novosibirskas “Sibir”, tādējādi “Dinamo” nācās samierināties ar 1:3 zaudējumu. Vienīgos vārtus Rīgai guva Emils Puarjē.

KHL spēlē vārtus guva Rihards Bukarts, sekmējot “Amidral” uzvaru pār Mika Indraša pārstāvēto “Vityaz” ar rezultātu 3:2.

Latvijas-Igaunijas basketbola līgā trešdienas vakarā BK “Liepāja” atzina “Parnu Sadam” pārākumu ar rezultātu 68:79, savukārt “Valmiera Glass/ViA” piekāpās “Kalev/TLU” ar 69:89.

Pasaules kausa tūres finālposmu pludmales volejbolā ar zaudējumu iesāka Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs. Latvijas duets, kas sacensībās kopā startē pēdējo reizi, piekāpās amerikāņiem Džeikam Gibam un Teiloram Krebam 0-2.

Latvijas hokeja čempionātā tikās līderes “Mogo/LSPA” un HK “Liepāja”, pie uzvaras ar 4:3 pagarinājumā tiekot liepājniekiem. Otrā dienas mačā “Zemgale/LLU” rezultatīvā cīņā tika galā ar “Dinaburgu” – 8:5.

“TTT Rīga” vakar uzsāka jauno FIBA Eirolīgas sezonu. Pretiniekos bija viena no spēcīgākajām Eiropas komandām UGMK, un rīdzinieces zaudēja ar rezultātu 56:71. Labākā TTT rindās bija Vanesa Jasa, kura guva 14 punktus.

sportapils