Sevastova sāk turnīru ar uzvaru, Strēlnieks rezultatīvākais zaudējumā – aizvadītās dienas aktualitātes

Ar panākumu turnīru Indianvelsā uzsākusi Anastasija Sevastova, kura pārspēja Polonu Hercogu ar rezultātu 3:6, 6:2, 6:0. Nākamajā kārtā latviete tiksies ar Onsu Žabūru. Jāpiemin, ka Sevastova bija zaudējusi sešas spēles pēc kārtas.

Eirolīgā Jānis Strēlnieks guva 14 punktus, kļūstot par komandas rezultatīvāko spēlētāju, un atdeva rezultatīvu piespēli, bet Kauņas “Žalgiris” piekāpās Sanktpēterburgas “Zenit” ar 64:70, piedzīvojot otro neveiksmi šosezon. Ukrainas čempionātā Toms Leimanis guva 21 punktu.

Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs piedzīvoja zaudējumu arī otrajā pasaules kausa tūres finālposma grupu turnīra mačā, divos setos atzīstot Paolo Nikolai un Daniela Lupo pārākumu. Nākamajā spēlē latvieši piekāpās Ondžejam Perusičam un Davidam Švaineram, kā rezultātā pazaudējot iespēju iekļūt ceturtdaļfinālā. Piektdien Pļaviņš un Točs aizvadīs sacensību pēdējo maču.

Zviedrijas hokeja čempionātā Rodrigo Ābols atdeva rezultatīvu piespēli, tiekot pie ceturtā rezultativitātes punkta šajā sezonā (1+3). Jānis Kalniņš atvairīja visus 19 metienus, sekmējot “Lakers” uzvaru ar 2:0.

Sieviešu Eirolīgā Kitija Laksa nepilnu 23 minūšu laikā guva 18 punktus, bet viņas pārstāvētā “Famila Schio” izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 96:56.

Pie ceturtās uzvaras Latvijas hokeja čempionātā tika HS “Riga”, kas pārspēja “Prizmu” ar rezultātu 5:3.

sportapils