Futbola izlasei sāpīgs zaudējums pret Turciju, Pļaviņš paziņo jauno pārinieku – aizvadītās dienas aktualitātes

Zaudējumu Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā piedzīvoja Latvijas futbola izlase, kas pašā galotnē piekāpās Turcijai ar 1:2. Pirmie vadībā izvirzījās latvieši, jo 70. minūtē bumbu savos vārtos raidīja Merihs Demirals. Piecas minūtes vēlāk turki izlīdzināja rezultātu, bet kompensācija laikā tiesnesis pēc video atkārtojuma noskatīšanās nozīmēja 11 metru soda sitienu uz Latvijas vārtiem, un Turcija to realizēja.

Rīgas “Dinamo” ievietojusi atteikumu sarakstā zviedru uzbrucēju Sebastianu Vennstremu, kurš pagājušajā sezonā bija labākais vārtu guvējs Somijas čempionātā, bet šosezon desmit mačos KHL viņš tika pie punkta (1+0).

Pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš paziņojis, ka turpmāk spēlēs kopā ar 23 gadus veco Mihailu Samoilovu. “Vēl pēdējo reizi esmu gatavs pāršķirt jaunu lapu aktīvajā sportā. Esmu gatavs visu sākt no nulles. Esmu gatavs mainīt gandrīz visu… Un tas viss tikai viena vienīga mērķa sasniegšanai,” “Facebook” rakstīja Pļaviņš.

Lietuvas basketbola čempionātā Rihards Kuksiks izcēlās ar 15 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām, piecām rezultatīvām piespēlēm un divām pārtvertām bumbām.

sportapils