Donnarumma uz fanu izsvilpšanu atbild ar “Milan” tetovējumu

Pagājušajā nedēļā norisinājās izšķirošās cīņas UEFA Nāciju līgā. Itālijas valstsvienība pusfināla spēli pret Spāniju aizvadīja “San Siro” stadionā, bet pamatvārtsargs Džanluidži Donnarumma netika sagaidīts ar lielām ovācijām, bet gan tieši pretēji – ar svilpieniem.

Nav daudz jādomā, kāpēc fanu reakcija bija tāda. Donnarumma pēdējās sešas sezonas pavadīja “AC Milan” pirmajā komandā, bet vasarā izlēma karjeru turpināt Parīzes “Saint-Germain”, kuras sastāvā gan nav daudz spēlējis.

“Milan” fani nebija apmierināti ar tautieša lēmumu un par to lika manīt pagājušajā nedēļā. Īsi pirms spēles sākuma Donnarumma devās uz vārtiem, bet līdzjutēji kliedza viņa virzienā un izteica skarbus vārdus. Arī viņa pirmo pieskārienu bumbai fani atzīmēja ar svilpieniem un kliedzieniem, turklāt tas turpinājās visas spēles gaitā.

Žurnālisti vēstīja, ka naidīgā atmosfēra pēc mača lika Donnarummam izplūst asarās, tomēr ir skaidrs, ka viņš joprojām mīl savu bērnības komandu. Intervijā ar Itālijas televīzijas šovu Donnarummam uz rokas bija redzams pagaidu tetovējums ar “Milan” logotipu.

“Vai tad, kad atgriezīsies Parīzē, dosies uz tetovēšanas salonu un padarīsi to par paliekošu tetovējumu?” tika uzdots jautājums. “Redzēsim, redzēsim. Labi, lai tā būtu!” pozitīvu atbildi sniedza Donnarumma.

Tāpat intervijā vārtsargs atzina, ka vienmēr mīlēs “Milan” komandu un tai būs īpaša vieta viņa sirdī. “Par svilpieniem, kas tika man veltīti “San Siro”? Tas ir normāli, ka cilvēki jūtas nomākti,” bilda Donnarumma. “Es šeit uzaugu un vienmēr esmu bijis “Milan” fans. Nav viegli aizmirst astoņus gadus.”

sportapils