Ostapenko spēlēs Indianvelsas pusfinālā, Porziņģim 17 punkti pārbaudes mačā – aizvadītās dienas aktualitātes

Vietu Indianvelsas pusfinālā nodrošinājusi Aļona Ostapenko, kura agrā ceturtdienas rītā pārspēja Šelbiju Rodžersu ar rezultātu 6:4, 4:6, 6:3. Par vietu finālā latviete cīnīsies ar Viktoriju Azarenku.

NBA pārbaudes spēlē Kristapam Porziņģim 23 minūšu laikā 17 punkti, deviņas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, pārtvertas divas bumbas, trīs kļūdas un divas piezīmes, bet Dalasas “Mavericks” sagrāva Šarlotes “Hornets” ar 127:59.

Latvijas – Igaunijas basketbola līgā trešdienas vakarā “Latvijas Universitāte” ar rezultātu 77:72 pārspēja BK “Liepāja”, izcīnot trešo panākumu tikpat mačos, savukārt “VEF Rīga” sagādāja trešo zaudējumu “Valmiera Glass/ViA” – 75:63.

ULEB Eirolīgā Jānim Strēlniekam seši punkti, piecas atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles, bet Kauņas “Žalgiris” zaudēja Belgradas “Crvena Zvezda”. FIBA Eiropas kausā Mareks Mejeris izcēlās ar 18 punktiem, piecām atlēkušajām bumbām, trim rezultatīvām piespēlēm, divām pārtvertām bumbām un diviem bloķētiem metieniem.

KHL mačā Jānis Jaks atdeva rezultatīvu piespēli, un “Sochi” pēcspēles metienos apspēlēja “Avtomobilist” ar rezultātu 5:4. Latviešu hokejists 18 spēlēs sakrājis deviņus (3+6) punktus. Kļuvis zināms, ka Elvis Merzļikins sargās Kolumbusas “Blue Jackets” vārtus sezonas atklāšanas mačā, kas būs naktī uz piektdienu pret Arizonas “Coyotes”.

Latvijas hokeja čempionātā “Zemgale/LLU” izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas, viesos pieveicot “Liepāju” ar rezultātu 3:2.

FIBA Eirolīgā otro zaudējumu piedzīvoja “TTT Rīga”, kas viesos atzina “Avenida” pārākumu ar 41:72. Rīdziniecēm rezultatīvākā ar 14 punktiem bija Džesmina Tomasa.

sportapils