“Bayer” iesaistās diskusijās ar faniem sociālajos tīklos un uzvar

Mūsdienās ir svarīgi komunicēt ar cilvēkiem sociālajos tīklos, taču bieži vien cilvēki izvēlas neatbildēt uz negatīvām ziņām. Vācijas futbola komanda Leverkūzenes “Bayer” izvēlējās iet citu ceļu un ar faktiem pierādīja, ka cilvēku izteiktie apgalvojumi nav pareizi.

Pavisam nesen “Twitter” parādījies jauns trends. Tiek publicēti apgalvojumi, pēc kuriem cilvēki pārtrauktu komunikāciju, turklāt ziņas beigās tiek pielikti sarkani karogi kā brīdinājums. Reālajā dzīvē sarkanie karogi nozīmē, ka jūrā sākusies vētra un kuģiem vajadzētu palikt krastā.

“Bayer” iesaistījās un ierakstīja “Es neskatos Bundeslīgu” ar sarkanajiem karogiem beigās. Nepagāja ilgs laiks, kad kāds futbola līdzjutējs atbildēja uz ziņu, rakstot: “Visus jūsu labākos spēlētājus nopērk “Bayern”, un tā ir vienas komandas līga.”

Leverkūzenes komandas “Twitter” konts neklusēja un precizēja: “Neesam pārdevuši nevienu spēlētāju “Bayern” kopš 2004. gada.” Tā ir taisnība, un komanda 2004. gadā pārdeva Lusio Minhenes komandai par 12 miljoniem eiro. Divus gadus iepriekš tādā virzienā devās arī Mihaels Ballaks un Ze Roberto.

Uz šo ziņu atbildēja kāds cits portāla lietotājs, sakot, ka “Bayer” tādā gadījumā nav izaudzinājusi augstākā līmeņa spēlētāju kopš 2004. gada. Pagāja vien 15 minūtes, un Leverkūzene atkal precizēja izskanējušo faktu. “Mūsu pēdējais izaudzinātais talants 2021. gadā guva uzvaras vārtus UEFA Čempionu līgā.”

Šeit runa, protams, ir par 22 gadus veco Kaju Havercu, kura vārtu guvums nodrošināja Londonas “Chelsea” Čempionu līgas titulu. Laika posmā no 2016. līdz 2020. gadam viņš pārstāvēja “Bayer”, bet pēc tam par 73 miljoniem eiro nonāca Londonā.

Saldajā ēdienā vēl kāds cits lietotājs kritizēja “Bayer” profilu, apgalvojot, ka pēdējās divās dienās viņš redz komandas ierakstus un ar katru reizi tie kļūst sliktāki, taču beigās viņš pats nobloķēja komandas profilu. Var teikt, ka “Bayer” cīņās “Twitter” laukumos uzvarēja ar 3:0!

sportapils