Fanu priecāšanās laikā ielūzt tribīnes

Bīstams atgadījums norisinājās svētdien Nīderlandes futbola čempionātā. Pēc spēles “Vitesse” līdzjutēji kopā ar futbolistiem priecājās par gūto panākumu, taču tribīnes neizturēja fanu lēkāšanu, kā rezultātā tās iebruka.

“Vitesse” komanda, pateicoties jau 16. minūtē gūtajiem vārtiem, izbraukumā ar rezultātu 1:0 pārspēja “NEC Nijmegen”, tādējādi tiekot pie piektās uzvaras deviņās spēlēs. Turnīra tabulā “Vitesse” ar izcīnītajiem 16 punktiem dala piekto un sesto vietu ar “Feyenoord”.

Uz spēli ieradās arī paprāvs pulks “Vitesse” fanu, un pēc mača futbolisti gribēja ar viņiem atzīmēt izcīnīto uzvaru. Abas puses lēkāja un priecājās, taču drīz vien tribīnes daļa, kas atrodas vistuvāk laukumam, iebruka, nepatīkami pārsteidzot gan fanus, gan spēlētājus.

Labā ziņa bija, ka neviens no faniem necieta, kā rezultātā svinības varēja turpināties. Neimegenas pilsētas mērs Hjuberts Bruls nekavējoties pieprasīja, lai tiktu veikta izmeklēšana par notikušo incidentu. “Esmu ļoti šokēts par to, kas notika,” sacīja mērs.

“Cik man zināms, tad neviens cilvēks nav cietis. Es vēlos izmeklēšanu pēc iespējas ātrāk, lai varētu noskaidrot, kas notika.”

sportapils