“Real” futbolists vēlas pāriet pie niknākās konkurentes “Barcelona”

Madrides “Real” un “Barcelona” noteikti var uzskatīt par vienu no grandiozākajiem futbola dueļiem pasaulē. Komandu fani necieš viens otru, jau praktiski gadsimtu komandas var uzskatīt par nesamierināmām pretiniecēm, taču “Real” futbolists Isko vēlas paveikt sensacionālo un pievienoties Barselonai.

Spānis starta vienpadsmitniekā devies tikai divās “Real” spēlēs šosezon un izcēlies ar vienu precīzu sitienu. Kā vēsta Katalonijas medijs “El Nacional”, Isko ar pašreizējo situāciju nav apmierināts, un viņš karjeru grib turpināt “Barcelona”.

Protams, ka galvenais iemesls Isko vēlmei pamest komandu ir mazais spēles laiks, kā arī nesaprašanās ar komandas biedriem. Futbolists pats esot gatavs samaksāt, lai tikai pārtrauktu līgumu. Ja šāda pāreja notiks, tad pirmo reizi 14 gadu laikā notiks spēlētāju pāreja starp šīm divām komandām. Pēdējais, kas ko tādu izdarīja, bija Havjērs Saviola, kad no “Real” par brīvu pārcēlās uz “Barcelona”.

Kopumā gan jāsaka, ka Isko par pavadīto laiku Madridē nevar sūdzēties. 342 maču laikā “Real” krāsās viņš guvis 52 vārtus un atdevis 56 rezultatīvas piespēles, kā arī četras reizes uzvarējis Čempionu līgā, divas reizes triumfējis “La Liga”, ieguvis divus Spānijas Superkausus un vienu Spānijas kausu.

Isko patika pret “Barcelona” nav nekāds noslēpums, jo publiskajā telpā parādījās fotogrāfijas, kurās viņš redzams Barselonas kreklā, turklāt viņa suni saucot Mesi.

sportapils