Apsargi aptur fanu, kas vēlas aizskriet līdz Ronaldu

Aizraujošs UEFA Čempionu līgas mačs trešdienas vakarā risinājās Mančestrā, kur vietējai “United” komandai izdevās atspēlēties un ar rezultātu 3:2 pieveikt “Atalanta”. Uzvaras vārti Krištianu Ronaldu rēķinā, un pēc spēles kāds līdzjutējs vēlējās satikt portugāļu superzvaigzni.

Līdz 53. minūtei “United” atradās iedzinējos ar 0:2. Tad vienus vārtus atguva Markuss Rešfords, bet 75. minūtē Harijs Magvairs izlīdzināja rezultātu. Sešas minūtes vēlāk Ronaldu raidīja bumbu vārtos, tādējādi jau izvirzot vadībā sarkanos velnus, kas izcīnīja otro uzvaru un nostiprinājās turnīra tabulas pirmajā vietā.

Emocijas “Old Trafford” stadionā bija sakāpinātas, un gaisotne bija ļoti pozitīva. Atskanot tiesnešu beigu svilpei, kāds līdzjutējs izskrēja laukumā, cenšoties tikt līdz Ronaldu. Četri apsardzes darbinieki skrēja pakaļ fanam, kurš sasniedza portugāļu spēlētāju un pieskārās viņa kreklam, taču pēdējā brīdī tika aizstumts projām.

Interesanti, ka viens no apsargiem paslīdēja un nebija tālu no tā, lai nogāztu Ronaldu, tomēr “United” līderis laicīgi reaģēja, kā rezultātā neviens no iesaistītajiem necieta.

Lai gan pēdējās divās Čempionu līgas spēlēs “United” izcīnījusi uzvaras, sniegums pārējos turnīros nav bijis tik labs, jo Anglijas Premjerlīgā komanda iepriekšējos trīs mačos nav uzvarējusi, savukārt Līgas kausā tika zaudēts jau pirmajā spēlē pret “West Ham United”.

sportapils