Meivezers nevēlas fotografēties ar fanu, kuram ir nokrāsoti nagi

Līdz ar jaunās NBA sezonas sākumu slavenības dodas apmeklēt regulārās sezonas spēles. Kāds līdzjutējs aizvadītajā nedēļas nogalē vēlējās uzņemt fotogrāfiju ar boksa leģendu Floidu Meivezeru, taču slavenais sportists atteica.

Meivezers sestdien vēroja NBA spēli starp Losandželosas “Clippers” un Memfisas “Grizzlies”. Pēc mača fans jautāja Meivezeram par iespēju kopīgi nofotografēties, taču viņš atraidīja piedāvājumu, norādot, ka galvenais iemesls ir fana nokrāsotie nagi.

“Tev ir krāsoti nagi. Es nefotografējos ar džekiem, kuriem ir krāsoti nagi,” Meivezera teikto citē TMZ. Tāpat medija rīcībā esošajā video dzirdams, ka fans nosauc bokseri par homofobu, turklāt jaunais līdzjutējs redzams apbēdināts.

“Floids nevēlas ar mani fotografēties, jo man ir krāsoti nagi. Tiešām?” sacīja jaunais fans, kurš pēc tam nobildēja savus nagus un aizsūtīja TMZ, kuri bija nokrāsoti melnā krāsā.

Situācijas liecinieki minēja, ka Meivezeram nebija problēmu pozēt kameru priekšā ar citiem faniem pēc “Clippers” un “Grizzlies” spēles. TMZ vēl piebilda, ka Meivezers bija redzams smaidot ar citiem līdzjutējiem, kas vēlējās nofotografēties.

Meivezers, kurš aktīvā boksera karjeru 2017. gadā un izcīnīja uzvaras visos 50 dueļos, sociālajos tīklos saņēma kritiku no vairākiem cilvēkiem, kuri aizstāvēja līdzjutēju.

sportapils