Merzļikins atkal lielisks uzvarā, “Latvijas Universitāte” mājas spēli aizvadīs Lietuvā – aizvadītās dienas aktualitātes

Aizvadītajā naktī Elvis Merzļikins atvairīja 31 metienu no 32, un Kolumbusas “Blue Jackets” pārspēja Dalasas “Stars” ar rezultātu 4:1, turklāt latvietis tika atklāts par mača 1. zvaigzni. Zemgus Girgensons pret čempioni Tampabejas “Lightning” atdeva rezultatīvu piespēli, sekmējot Bufalo “Sabres” uzvaru ar 5:1.

Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas “Wizards” piekāpās Bruklinas “Nets” ar 90:104, bet latvietis 21 minūtes laikā punktus neguva (1p. 0/0, 2p. 0/0, 3p. 0/2), taču tika pie trim atlēkušajām bumbām.

LBL direktors Kristaps Janičenoks pavēstījis, ka, sākot ar 15. novembri, kad varētu atsākties sporta dzīve Latvijā, LBL rīkotajos turnīros varēs piedalīties tikai vakcinēti dalībnieki.

“Latvijas Universitāte” līdz 15. novembrim nevar aizvadīt Latvijas-Igaunijas basketbola līgas spēles Latvijā, jo neskaitās profesionāla komanda, kā rezultātā klubs izlēmis aizvadīt mačus ārpus valsts robežām. Spēli pret BK “Ogre” 30. oktobrī komandas aizvadīs Pasvalē.

Latvijas futbola Virslīga pirmdien paziņoja, ka kopā ar vēl astoņām Eiropas futbola līgām vienojušās par sadarbību ar “Eleven” un “OneFootball”, kā rezultātā turpmāk platformās būs iespējams redzēt visu deviņu līgu spēles. Dānija, Norvēģija, Polija, Šveice, Islande, Kazahstāna, Ziemeļīrija un Slovākija ir arī daļa no projekta.

VTB līgas spēlē Rolands Freimanis guva deviņus punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, savukārt Jānis Strēlnieks atlabis no ikra savainojuma un atgriezies treniņos. Latvietis devies līdzi “Žalgirim” uz šonedēļ paredzētajām Eirolīgas izbraukuma spēlēm pret Telavivas “Maccabi” un “Anadolu Efes”.

sportapils