Neskatoties uz sagrāvi, Sulšērs dod autogrāfus līdzjutējiem

Svētdien Anglijas Premjerlīgā Mančestras “United” piedzīvoja pamatīgu sagrāvi pret “Liverpool”, zaudējot ar 0:5. Pēdējā laikā “sarkanie velni” nerāda to labāko futbolu, taču pēc mača komandas galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs tik un tā devās pie faniem, lai sniegtu autogrāfus.

“United” 19. septembrī pārspēja “West Ham United” ar 2:1, un tā bijusi komandas pēdējā uzvara Premjerlīgā līdz šim. Nākamajos četros mačos piedzīvotas trīs sakāves un spēlēts 1:1 ar “Everton”, tādējādi turnīra tabulā ar 14 punktiem atrodoties 7. vietā. Labākas sekmes Mančestrai ir Čempionu līgā, kur izcīnītas divas uzvaras trīs spēlēs.

Jau kādu laiku Sulšēra krēsls nav stabils, un kapitulācija Liverpūlei ar 0:5 situāciju noteikti neuzlaboja. Lai gan norvēģu treneris varētu visu uzmanību koncentrēt komandas spēles uzlabošanai, pēc mača ar “Liverpool” viņš devās ielās, lai dotu autogrāfus. Fani bija mierīgi un trenera virzienā neraidīja nepatīkamus saukļus.

Pēcspēles intervijā Sulšērs bija kaujinieciski noskaņots, uzskatot, ka turpinājumā vienīgais ceļš ir tikai uz augšu. “Mēs zinām, ka esam pašā apakšā, nav iespējams justies sliktāk kā tagad. Skatīsimies, kur dosimies turpmāk,” atzina treneris.

“Esmu gājis ļoti tālu, mēs kā grupa esam gājusi ļoti tālu un esam pārāk tuvu, lai padotos. Ir grūti kaut ko teikt, izņemot to, ka šī ir melnākā diena, kas man bijusi ar šiem spēlētājiem. Mēs nebijām pietiekami labi individuāli un kā komanda nevārējām dot tik daudz iespēju Liverpūlei.”

Šonedēļ “United” Premjerlīgas ietvaros būs spēle ar “Tottenham”, kam sekos Čempionu līgas duelis ar “Atalanta”, savukārt novembra pirmajā nedēļas nogalē savā laukumā būs lielais Mančestras derbijs – “United” pret “City”.

sportapils