Neskatoties uz sarkano kartīti, Morinju cenšas redzēt maču

Žuzē Morinju zināms kā visai emocionāls treneris. Nedēļas nogalē viņa spēle noslēdzās priekšlaicīgi, jo futbola speciālists nopelnīja sarkano kartīti, tomēr viņš centās atrast veidus, kā redzēt notiekošo laukumā, turklāt pēc tam ar to padalījās savos sociālajos tīklos.

Pagājušajā nedēļā Morinju vadītā “Roma” piedzīvoja negaidītu sagrāvi UEFA Konferences līgā pret “Bodo/Glimt” ar 1:6, bet svētdien bija mačs ar Itālijas A sērijas līderi “Napoli”, kas šajā sezonā vēl nebija zaudējusi punktus.

Jau 18. minūtē Morinju saņēma pirmo dzelteno kartīti, bet deviņas minūtes vēlāk tiesnesis piešķīra otro dzelteno kartīti, jo Morinju nebija apmierināts ar arbitra lēmumu. Portugāļu trenerim bija jādodas uz ģērbtuvēm, taču viņš centās atrast alternatīvas spēles vērošanai.

Līdz ģērbtuvēm Morinju netika, paliekot turpat stadionā un cenšoties atrasties augstāk par stikla sienu, lai kaut kā censtos palīdzēt saviem padotajiem. Video, kur Morinju redzams aktīvi reaģējot uz notikumiem laukumā, viņš ievietoja savā “Instagram” profilā. “Kad tev nav biļetes, bet ļoti vēlies redzēt futbola spēli,” rakstīja Morinju.

Neskatoties uz trenera došanos prom, “Roma” savā laukumā nospēlēja 0:0 ar “Napoli”, pēc deviņām spēļu kārtām Itālijas galvaspilsētas komandai ieņemot 4. vietu ar izcīnītajiem 16 punktiem. Morinju gan varēs atpūsties, jo viņš nevarēs trenēt “Roma” futbolistus trešdienas mačā pret “Cagliari”.

Svētdiena Itālijas A sērijā bija ļoti interesanta, jo arī “Napoli” galvenais treneris saņēma sarkano kartīti, turklāt tāds pats liktenis piemeklēja arī “Inter” un “Atalanta” trenerus.

sportapils