“Celta Vigo” izlaiž speciālu apģērbu citāda veida līdzjutējiem: suņiem

Spānijas futbola čempionātā “Celta Vigo” šosezon nerāda to labāko sniegumu, taču komanda izcēlusies citādāka veidā, jo pievērsusi uzmanību cilvēku mīluļiem jeb suņiem, jo iespējams iegādāties apģērbu ar kluba simboliku tieši četrkājainajiem draugiem.

Pagaidām iespējams iegādāties trīs kreklus un vienu lietus mēteli. Pirmajā kolekcijā pieejami tikai četri izmēri, kas domāti maziem suņiem. Pagaidām lielo suņu īpašnieki nevar apģērb savus mīluļus ar “Celta Vigo” simboliku, taču klubs sola, ka situācija pēc iespējas ātrāk tiks atrisināta. Labā ziņa – pašreizējie pārdošanas apjomi ir labi.

“Dalies ar emocijām kopā ar savu dzīvnieku,” teikts “Celta Vigo” paziņojumā. “Šī kolekcija ir izstrādā rūpīgi no jaunākajiem materiāliem. Ar šīs kolekcijas palīdzību jūsu atbalstīšana būs nākamajā līmenī. Ietērpiet savu dzīvnieku “Celta Vigo” krāsās!”

Lietus mētelis maksā ap 40 eiro, savukārt kreklus var iegādāties par 26, kas, ņemot vērā cilvēku kreklu cenas, šķiet visai demokrātiski. Daudzi uzskata, ka “pie vainas” šai idejai varētu būt aizsargs Nestors Arojo, kurš sociālajos tīklos bieži vien publicē attēlus ar savu suni.

Pēc desmit aizvadītajām spēlēm Spānijas čempionātā “Celta Vigo” ar 10 punktiem atrodas 14. vietā turnīra tabulā. Pirms trim dienām komanda ar 3:0 pārspēja “Getafe”, tādējādi pārtraucot divu zaudējumu sēriju, savukārt ceturtdienas vakarā klubs tiksies ar “Real Sociedad”, kas atrodas labāko četriniekā.

sportapils