Bertānam savainojums, četri latvieši šokē un sekmē uzvaru pār CSKA – aizvadītās dienas aktualitātes

Dāvim Bertānam aizvadītajā naktī NBA spēle noslēdzās priekšlaicīgi savainojuma dēļ – pirmās ceturtdaļas beigās latvietis centās triekt bumbu grozā, taču neveiksmīgi nokrita, kā rezultātā klibodams devās uz ģērbtuvēm. Trīs minūšu laikā Bertāns guva divus punktus, bet Vašingtonas “Wizards” zaudēja Atlantas “Hawks” ar 111:118.

Sensacionālu uzvaru VTB līgā izcīnīja Roberta Štelmhera un Akseļa Vairoga trenētā, Ojāra Siliņa un Mārča Vītola pārstāvētā Tallinas “Kalev/Cramo”, kas pieveica Maskavas CSKA ar rezultātu 67:56. Siliņš guva sešus punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas, bet Vītolam trīs punkti. Citā VTB mačā Marekam Mejerim 12 punkti.

Oficiāli kļuvis zināms, ka no 1. decembra LFF ģenerālsekretāra amatu atstās Edgars Pukinsks “Lēmums pieņemts pēc sarunām ar LFF prezidentu, valdi un atsevišķiem kolēģiem, secinot, ka federācijas un Latvijas futbola tālākās attīstības interesēs ir jaunu ideju ieplūšana federācijas ikdienā,” atzina Pukinsks.

Rīgas “Dinamo” darba nedēļas pirmajā dienā pavēstīja, ka pārtraukusi sadarbību ar aizsargu Frenku Korado, kuram septiņu spēļu laikā KHL vieni vārti un divas rezultatīvas piespēles.

Dānijas hokeja čempionātā vārtus guva Kirils Galoha, tādējādi tiekot pie piektā (4+1) rezultativitātes punkta šajā sezonā.

sportapils