Mesi plāno atgriezties un palīdzēt “Barcelona” pēc karjeras beigām

Starpsezonā Lionels Mesi ierobežojumu dēļ pameta “Barcelona” komandu un pievienojās Parīzes “Saint-Germain”, taču argentīnietis nesen intervijā atklāja, ka plāno atgriezties Barselonas vienībā pēc karjeras beigām.

“Gandrīz ir skaidrs tas, ka mēs atkal dzīvosim Barselonā un mūsu dzīve būs tur,” futbolistu citē “Reuters”. “To vēlas mana sieva un es. Nezinu, kad beigsies mans līgums ar “Saint-Germain”, bet mēs atgriezīsimies Barselonā, lai dzīvotu.”

Mesi ieskicējis arī to, ko gribētu darīt pēc karjeras beigām. “Esmu vienmēr teicis, ka vēlos palīdzēt komandai. Kādā brīdī labprāt kļūtu par tehnisko direktoru. Nezinu gan, vai tas būs “Barcelona” vai kādā citā klubā. Ja būtu iespējams, vēlētos atkal dot savu pienesumu Barselonai, jo tā ir komanda, kuru mīlu un kurai novēlu izdošanos, lai tā turpinātu augt un būtu par vienu no labākajām pasaulē.”

Pārstāvot Barselonas galveno komandu 17 gadus, Mesi desmit reizes triumfēja Spānijas čempionātā, septiņas reizes izcīnīja Spānijas kausu, kā arī četras reizes kļuva par UEFA Čempionu līgas uzvarētāju. Argentīnietis ir komandas rekordists gūtajos vārtos (672) un aizvadītajās spēlēs (778).

Sniegumu Parīzes “Saint-Germain” Mesi līdz šim nevar nodēvēt par lielisku. Viņš devies laukumā astoņās spēlēs kopumā, guvis trīs vārtus, turklāt visi bijuši Čempionu līgas ietvaros. Vislabākais mačs bija pret “RB Leipzig”, kad Argentīnas leģenda guva divus vārtus, sekmējot PSG atspēlēšanos un uzvaru ar 3:2.

sportapils