VEF pirmā uzvaru Čempionu līgā, NBA latvieši traumēti – aizvadītās dienas aktualitātes

Pirmo uzvaru FIBA Čempionu līgā trešdienas vakarā izcīnīja “VEF Rīga”, kas apspēlēja grieķu komandu AEK ar rezultātu 92:76. Džeilens Railijs kaldināja VEF panākumu ar 25 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un septiņām rezultatīvām piespēlēm, bet Ronaldam Karijam 19 punkti un sešas piespēles.

Kristaps Porziņģis muguras savainojuma dēļ nepiedalījās jau piektajā mačā pēc kārtas, bet Dalasas “Mavericks” apspēlēja Sanantonio “Spurs” ar 109:108. Tāpat laukumā nedevās Dāvis Bertāns, kura veselības statuss tiks pārbaudīts nedēļu no nedēļas. Vašingtonas “Wizards” atzina Toronto “Raptors” pārākumu ar 100:109.

Artūrs Strautiņš FIBA Eiropas kausa spēlē izcēlās ar 15 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām, savukārt Anetei Šteinbergai FIBA Eirolīgā 13 punkti un astoņas bumbas zem groziem.

UEFA Čempionu līgā “RB Leipzig” kompensācijas laikā izrāva neizšķirtu pret Parīzes “Saint-Germain” (2:2), “Liverpool” ar 2:0 pieveica “Atletico”, savukārt “Ajax” pēdējo 18 minūšu laikā guva trīs vārtus un pieveica Dortmundes “Borussia” ar 3:1.

sportapils