Futbolists, ko plāno pārdot “City”: “Gvardiola droši vien nezina, ka viņi parakstīja līgumu ar mani”

Futbola komandas mēdz parakstīt līgumus ar vairāk spēlētājiem nekā sastāvā ir vietas, kā rezultātā klubi izīrē spēlētājus citām komandām. Šis ir arī Mančestras “City” un Pedro Porro stāsts, kurš atzinis, ka ne reizi nav runājis ar galveno treneri Pepu Gvardiolu.

Spānijas futbolists Porro pievienojās “City” 2019. gadā, Mančestras klubam samaksājot aptuveni 13 miljonus eiro “Girona”. Ņemot vērā, ka aizsarga pozīcijā jau bija tādi vīri kā Žao Kanselo un Kails Volkers, Porro divus gadus pēc kārtas tika izīrēts – vispirms uz “Valladolid”, bet pēc tam uz “Sporting”.

Lisabonas komandā Porro kļuva par pamatsastāva spēlētāju, pagājušajā sezonā piedaloties 36 spēlēs un gūstot piecus vārtus. Ņemot vērā, ka futbolista iespējas iekļūt “City” sastāvā ir mazas, 22 gadus vecais Porro varētu kļūt par pilntiesīgu “Sporting” futbolistu.

“City” sākotnēji izīrēja futbolistu uz divām sezonām, taču Portugāles medijs “Record” vēsta, ka puses praktiski jau esot vienojušās par darījumu. Mančestra īres līgumā iekļāva punktu, ka futbolistu iespējams iegādāties par nepilniem 20 miljoniem eiro. Neskatoties uz to, ka Porro nebūs aizvadījis nevienu spēli “City” kreklā, komanda būs nopelnījusi.

Porro, kurš gada sākumā piedzīvoja debiju Spānijas valstsvienībā, nesen intervijā atzina, ka ne reizi nav runājis ar “City” galveno treneri Pepu Gvardiolu. “Neesmu runājis ar Gvardiolu. Es domāju, ka viņš nemaz nezina, ka klubs ar mani parakstīja līgumu. Komanda droši vien gan pievērš uzmanību tam, kā man veicas.”

sportapils