“Real” plāno piedāvāt Žunioram līgumu ar iespaidīgu izpirkuma maksu

Viens no Madrides “Real” šīs sezonas labākajiem spēlētājiem bijis brazīlietis Vinisiuss Žuniors. Madrides komanda uzskata futbolistu par svarīgu nākotnes daļu, tāpēc grasās izteikt piedāvājumu līguma pagarināšanai, kurā būtu iekļauta ļoti liela izpirkuma maksa.

Pagājušajā sezonā Žuniors “Real” starta sastāvā devās 31 no 49 spēlēm, kamēr šosezon starp pirmajiem 11 futbolistiem viņš bijis 14 mačos no 16. Brazīlietis laukumā spēlē produktīvi, jo guvis deviņus vārtus un atdevis septiņas rezultatīvas piespēles.

Par “Real” spēlētāju Žuniors kļuva 2018. gadā, kad Madride samaksāja “Flamengo” 45 miljonus eiro. Pašreizējais līgums ar futbolistu ir līdz 2025. gadam, taču “Real” jau domā par nākamo līgumu, kas varētu tikt piedāvāts tuvākajā laikā.

Spāņu medijs “AS” vēsta, ka šīs sezonas beigās “Real” plāno piedāvāt līguma pagarināšanu līdz 2028. gadam, kas palielinātu ne tikai algu, bet arī izpirkuma summu. Ikgadējā alga Žunioram varētu pieaugt par astoņiem miljoniem, kas viņu nostādītu vienā līmenī ar Marselo un Isko.

Pašreizējā izpirkuma summa, kas minēta Žuniora līgumā, ir 700 miljoni eiro. Šāda punkta ieviešana Spānijā ir obligāta prasība, turklāt “Real” mēdz uzstādīt summas ļoti augstas, lai citas komandas nevarētu tik vienkārši tikt pie Madrides labākajiem futbolistiem.

Ar jauno līgumu “Real” uzstādītu nākamo līmeni, jo paredzams, ka Žuniora izpirkuma summa sasniegtu vienu miljardu. Tādi pati summa ir arī “Barcelona” jaunajam talantam Ansu Fati, kurš līgumu pagarināja oktobrī.

sportapils