Aģentūra sajauc futbolistus un publicē nepareizu attēlu

Lai gan katrai sporta zvaigznei un ne tikai ir savs profils sociālajos tīklos, bieži vien viņi paši tos nepārvalda jeb nolīgst aģentūru, kas plāno un publicē saturu. Tā tas ir arī Mančestras “United” futbolista Bruno Fernandesa gadījumā, taču aģentūra kļūdījās, ievietojot attēlu, kurā Fernandess nemaz nav redzams.

Sestdien bija redzama sadarbību negatīvā puse, jo Fernandesa sociālajos tīklos parādījās fotogrāfija, kurā redzami trīs Londonas “Arsenal” futbolisti, kuri priecājas, bet apraksts bija “Labas sajūtas”. Lieki teikt, ka nevienā brīdī karjeras laikā Fernandess nav spēlējis Londonas klubā.

Brīdis, kad attēls tika publicēts, nevarēja būt sliktāks, jo dažas stundas iepriekš “United” piedzīvoja zaudējumu Mančestras derbijā Anglijas Premjerlīgā pret “City” ar rezultātu 0:2.

Aģentūra sajauca futbolistus, jo šajā gadījumā bija domāts “Arsenal” pārstāvis Gabriels Martinelli. Drīz vien pēc kļūdas saprašanas aģentūra laboja situāciju, izdzēsa attēlus no Fernandesa sociālajiem tīkliem un ievietoja tos Martinelli profilos.

Sociālajos tīklos sākās diskusijas par to, kāpēc futbolistiem nepieciešamas aģentūras, kas pārrauga viņu profilus, ņemot vērā, ka tādā veidā spēlētāji distancējas no faniem, jo realitātē futbolisti nekomunicē ar līdzjutējiem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriel Martinelli (@ga_martinelli01)

sportapils