Briedis sociālajos tīklos izaicina Kanelo, Porziņģim 12 punkti uzvarā – aizvadītās dienas aktualitātes

Mairis Briedis sociālajā tīklā “Instagram” ievietojis fotogrāfiju, kurā latvietis redzams kopā ar Saulu “Kanelo” Alvaresu, tādējādi izaicinot meksikāni uz cīņu. “Vai esi gatavs pārbaudīt ūdeņus pirmajā smagajā svarā?” teikts publikācijā. Uz šo reaģēja arī Lorenss Okolijs, izdarot repliku Brieža komandas virzienā: “Viņi dara visu, izņemot īstas pārrunas.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis)

Kristaps Porziņģis aizvadītajā naktī guva 12 punktus (1p. 1/1, 2p. 1/5, 3p. 3/8), izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, kā arī bloķēja metienu, palīdzot Dalasas “Mavericks” pārspēt Ņūorleānas “Pelicans” ar 108:92.

Bufalo “Sabres” atzina Vašingtonas “Capitals” pārākumu ar 3:5, un Zemgus Girgensons netika pie rezultativitātes punktiem, bet izdarīja divus metienus, nopelnīja noraidījumu, savukārt +/- rādītājs bija mīnus viens.

Par jauno Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretāru 1. decembrī kļūs Arturs Gaidels, kurš pašlaik ir LFF izpilddirektors.

Latviešu basketbolists Mārtiņš Meiers ticis izīrēts Polijas basketbola komandai “Slask”, kas startē arī ULEB Eirokausā. Vidēji Francijas 2. līgas čempionātā Meiers šosezon guva desmit punktus. Nikolajs Mazurs turpmāk būs Tartu Universitātes basketbola komandas galvenais treneris.

sportapils