Sulšērs pārsteidz un piešķir “United” nedēļu brīvu

Šonedēļ turpināsies FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrs, kas nozīmē, ka klubu sezonā ir neliela pauze. Mančestras “United” spēlētāji un personāls ir pārsteigti par galvenā trenera Ūle Gunnara Sulšēra lēmumu ļaut netrenēties nedēļu arī tiem, kas nebūs pie izlasēm.

Tādi “United” spēlētāji kā Rafaels Varāns, Džeidons Sančo, Meisons Grīnvuds un Huans Mata nepārstāvēs valstsvienības šajā logā, kā rezultātā viņiem būs ilgāks periods brīvs no treniņiem un spēlēm. Sulšēra piešķirtās brīvdienās raisījušas neizpratni “United” nometnē.

Varāns gan regulāri uzturēsies treniņu centrā, jo viņš ārstē cirkšņa savainojumu. Paredzams, ka Markuss Rešfords, kurš netika iekļauts Anglijas kandidātu sarakstā mačiem pret Albāniju un Sanmarīno, trenēsies individuāli. Kopumā 16 “United” futbolisti nebūs aizņemti šajā logā.

Uz vietas nebūs arī pats Sulšērs, kurš kopā ar ģimeni privātajā lidmašīnā pirmdien devās atpakaļ uz dzimteni Norvēģiju.

Mančestras komanda 11 Anglijas Premjerlīgas spēlēs izcīnījusi 17 punktus, kas pašlaik ļauj atrasties 6. vietā turnīra tabulā, taču pēdējos sešos čempionāta mačos uzvarēts tikai vienreiz, kamēr zaudējumi piedzīvoti pret “Liverpool”, “City”, “Leicester City” un “Aston Villa”.

UEFA Čempionu līgā “Sarkanie velni” dala pirmās divas vietas F grupā ar “Villarreal”. Lai gan sniegums nav tas labākais, kluba vadība pagaidām neplāno atlaist Sulšēru, lai gan vairāki “United” futbolisti nav pārliecināti, vai norvēģis ir labākais risinājums turpinājumā.

sportapils